Újabb vezetőégi tag hagyja ott a Gemini tőzsdét

-

Az elmúlt időszakban több nagy kriptotőzsde esetében is jelentős személyi változásokat láthattunk, számos vezetőségi tag hagyja ott a kereskedőplatformokat.

A Kraken, Coinbase, Binance mellett a bedőlés előtt az FTX is ugyanebben a helyzetben találta magát, és nemrégiben a Gemini is beállt a sorba.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az egyik felső vezetőségi tag, Noah Perlman az év korábbi szakaszában otthagyta a céget, hogy inkább a Binance csapatát erősítse, most pedig a technológiai vezető mondott fel.

Pravjit Tiwana 2022 januárjában csatlakozott a Geminihez, és a technológiai feladatkörei mellett az ázsiai, Csendes-óceáni részleg ügyvezetőjeként is dolgozott.

Emellett az indiai piacra is az ő közreműködésével lépett be a tőzsde.

Számos dolgozói beszámolót találhatunk viszont a neten arról, hogy Tiwana ideje alatt rengetegen hagyták ott a céget, azt viszont nem lehet tudni, hogy ennek az ő személyéhez volt-e köze.

A Gemini 2023 elején egy leépítési hullámot is bejelentett, és több dolgozójától is megvált, így egyes nézetek szerint ezek a pozíciók mindenképpen megszűntek volna, Tiwana tevékenységétől függetlenül.

Nem tudni a kilépés okát

Tiwana távozását a Bloomberg osztotta meg, aki két, magét megnevezni nem kívánó forrásra hivatkozott.

A jelenlegi információk alapján egyelőre sem Tiwana, sem a Gemini szóvivője nem nyilatkozott semmit ebben az ügyben, így jobbára csak találgatásokba bocsátkozhatnak a kriptoközösség tagjai.

Sokak szerint még azt sem lehet tudni, hogy Tiwana önként távozott, mert jobb ajánlatot kapott, vagy valamiért elbocsátották.

A Gemini tőzsde jelenleg jogi csatározást folytat a Digital Currency Group-pal, miután a leányvállalatuk, a Genesis csődöt jelentett.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Genesis kezelte a Gemini Earn programját, amely így szintén leállt. Az esetet tovább bonyolítja, hogy a tőzsdefelügyelet, a SEC beperelte mind a kettő céget, a Genesist és a Geminit is.

„Annak ellenére, hogy folyamatos egyeztetés van közöttünk, a SEC úgy döntött, hogy a sajtónak jelenti be először, hogy beperel minket, és nem nekünk szól. Szuper szánalmas. Mintha parkolási bírságokat osztogatna. Meg fogjuk védeni magunkat az ilyen tevékenység ellen, és abban is biztosak vagyunk, hogy ez nem fogja elterelni a figyelmünket a sokkal fontosabb dologról, hogy az üzletmenet helyreálljon.”

A Gemini a DCG ellen is pert folytat, mivel elmondásuk alapján a Genesis csődjéért ők is felelősek, és ez érvényes az alapító Barry Silbert esetében is.

Olvastad már? A Cardano masszív felhalmozódást mutat

Forrás: cryptopotato.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Vitalik Buterin: A mesterséges intelligencia komoly fenyegetést jelent

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin figyelmeztetést adott ki az emberi intelligenciát felülmúló és a földön uralkodó fajjá váló szuperfejlett mesterséges intelligencia (AI) lehetséges veszélyeire. Az Ethereum...

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

3 kripto robbanni fog, miután az Ethereum ETF jóváhagyást kap – Dogecoin (DOGE), Cardano (ADA) és Solana (SOL)

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca, amely jelenleg 1,41 billió dollár kapitalizációval rendelkezik, egy egyedülálló fázist él át, amelyet az altcoinok visszaesése jellemez. Mindezek ellenére van remény egy esetleges...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!