Újabb nap, újabb csúcs, 24.000 dolláron a bitcoin

-

A bitcoin értéke a hétvégén újabb magaslatokba emelkedett, egészen 24.000 dollárig.

Ismét rekord

A Cointelegraph Markets és Tradingview adatai alapján a hétvégén a Coinbase tőzsdén egészen 24.210 dollárig emelkedett az árfolyam, mielőtt megindult a visszahúzódás.
Ismét nagyon mozog az árfolyam, a korábbi 23.777 dolláros rekord gyorsan megdőlt, mielőtt újabb ellenállási szinttel szembesült a bitcoin értéke.
A tőzsdék adatai alapján az eladók tárt karokkal várták a 24.000 dollárt, amely egy pszichológiai ellenállási szint.

Egy kereskedő szerint továbbra is kulcsfontosságú lehet a 18.500 dolláros támaszszint

A héten tovább folytatódott a bitcoin szárnyalása, a hétköznapok helyett most a hétvégén indult be igazán.

Azonban szombaton Michael Van de Poppe arra figyelmeztetett, hogy továbbra is kérdéses lehet a 18.500 dolláros ellenállási szint.

„Az ilyen egyenes emelkedések nem fenntarthatóak, így számíthatunk egy korrekcióra. Azonban ennek az időpontja bizonytalan, a bitcoin akár 30.000 dollárig is felmehet, mielőtt átesne egy 30%-os esésen.”

Olvastad már? Milyen csúcs? Három mutató alapján még meg sem érkeztek a hagyományos befektetők

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!