Újabb Bitcoin (BTC) célpontok a grafikonon

-

Ali Martinez kriptoelemző és kereskedő közzétett egy tweetet, amelyben azt írja, hogy egy vételi jelet fedezett fel a Bitcoin grafikonján.

Elmagyarázta, hogy mit kell most tennie a kriptopénz zászlóshajójának a technikai elemzés szempontjából ahhoz, hogy visszaszerezze pozícióját a 30.000 és 31.000 dolláros szintek felett.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


„Vételi jel a Bitcoin 12 órás grafikonján”

Martinez azt tweetelte, hogy a TD szekvenciális indikátor vételi jelzést mutatott a Bitcoin számára.

Ugyanakkor egy fordított DOJI gyertyát is kiszúrt a grafikonon, ami azt jelezheti, hogy hamarosan medvés árfolyam-fordulat következik a Bitcoin esetében.

Az elemző úgy véli, hogy ha a Bitcoinnak sikerül elkerülnie a 29.800 dolláros szint alatti zárást, akkor elég erős lehet ahhoz, hogy a bikás jelzést érvényesítse, és akár 30.600 dollárig, vagy akár 31.300 dollárig is emelkedhet.

A CoinMarketCap adatai szerint a cikk megjelenésekor a vezető digitális valuta 29.980 dolláron kereskedik.

A Bitcoin legutóbbi nagy nyereségét, amelyet a BlackRock, a Fidelity és más Wall Street-i cégek Bitcoin ETF-ek benyújtásának hírére kapott a SEC szabályozó hatóságnál, mostanra részben eltüntette.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A BTC-t télen lefelé nyomó bálna újra megteszi ezt

A „Smart Whale” tracker @lookonchain által közzétett tweet szerint nemrég egy bálna 4451 BTC-t utalt át a Binance tőzsdére. Ez a Bitcoin darabka 133,7 millió dollárnak felel meg.

A tweet szerint ugyanez a bálna január 30-án körülbelül 5000 BTC-t is letétbe helyezett (akkor 188 millió dollárra értékelték).

Miután ez megtörtént, a Bitcoin ára nagyjából 4,2%-ot zuhant, nagyjából 23.700 dollárról 22.700 dollárra.

Az október 6. és december 15. közötti időszakban – folytatja a @lookonchain, ugyanez a bálna körülbelül 25.160 BTC-t vásárolt, átlagosan 19.059 dollárt fizetve Bitcoinonként.

Jelenleg ez a tárca 15.603 BTC-t tartalmaz, közel 470 millió dollár értékben.

Olvastad már? Paul Krugman szerint a kínai jüan nem jelent kihívást a dollár uralmára

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!