Újabb Bitcoin (BTC) célpontok a grafikonon

-

Ali Martinez kriptoelemző és kereskedő közzétett egy tweetet, amelyben azt írja, hogy egy vételi jelet fedezett fel a Bitcoin grafikonján.

Elmagyarázta, hogy mit kell most tennie a kriptopénz zászlóshajójának a technikai elemzés szempontjából ahhoz, hogy visszaszerezze pozícióját a 30.000 és 31.000 dolláros szintek felett.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


„Vételi jel a Bitcoin 12 órás grafikonján”

Martinez azt tweetelte, hogy a TD szekvenciális indikátor vételi jelzést mutatott a Bitcoin számára.

Ugyanakkor egy fordított DOJI gyertyát is kiszúrt a grafikonon, ami azt jelezheti, hogy hamarosan medvés árfolyam-fordulat következik a Bitcoin esetében.

Az elemző úgy véli, hogy ha a Bitcoinnak sikerül elkerülnie a 29.800 dolláros szint alatti zárást, akkor elég erős lehet ahhoz, hogy a bikás jelzést érvényesítse, és akár 30.600 dollárig, vagy akár 31.300 dollárig is emelkedhet.

A CoinMarketCap adatai szerint a cikk megjelenésekor a vezető digitális valuta 29.980 dolláron kereskedik.

A Bitcoin legutóbbi nagy nyereségét, amelyet a BlackRock, a Fidelity és más Wall Street-i cégek Bitcoin ETF-ek benyújtásának hírére kapott a SEC szabályozó hatóságnál, mostanra részben eltüntette.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A BTC-t télen lefelé nyomó bálna újra megteszi ezt

A „Smart Whale” tracker @lookonchain által közzétett tweet szerint nemrég egy bálna 4451 BTC-t utalt át a Binance tőzsdére. Ez a Bitcoin darabka 133,7 millió dollárnak felel meg.

A tweet szerint ugyanez a bálna január 30-án körülbelül 5000 BTC-t is letétbe helyezett (akkor 188 millió dollárra értékelték).

Miután ez megtörtént, a Bitcoin ára nagyjából 4,2%-ot zuhant, nagyjából 23.700 dollárról 22.700 dollárra.

Az október 6. és december 15. közötti időszakban – folytatja a @lookonchain, ugyanez a bálna körülbelül 25.160 BTC-t vásárolt, átlagosan 19.059 dollárt fizetve Bitcoinonként.

Jelenleg ez a tárca 15.603 BTC-t tartalmaz, közel 470 millió dollár értékben.

Olvastad már? Paul Krugman szerint a kínai jüan nem jelent kihívást a dollár uralmára

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon. Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK...

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!