Új kriptopartnerség Afrika pénzügyi helyzetének javítására

-

A kriptopénzágazat egyik legújabb együttműködésének célja, hogy felszámolja az afrikai kontinensen jelenlévő pénzügyi egyenlőtlenségeket.

A Sesacash digitális pénzügyi és fizetési platform egy április 14-ei blogbejegyzésben jelentette be, hogy együttműködésre lép a CryptoLocally peer-to-peer kriptokereskedő platformmal.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A partnerkapcsolat célja, hogy megoldást találjanak azokra a nehézségekre, amelyekkel az afrikai pénzügyi szektornak szembe kell néznie.
Blaise Bayuo, a Sesachash társalapító-vezérigazgatója a Cointelegraph-nak elmondta, hogy a kriptopénzekhez történő egyszerű hozzáférés segít majd az afrikaiaknak abban, hogy élvezhessék az olcsóbb és gyorsabb, határokon átívelő fizetések kínálta lehetőségeket.

„A kriptopénzek olcsó és gyors közvetítői az Afrikába és Afrikában történő, határokon átívelő fizetéseknek. Elvárásaink szerint egyre több afrikai csatlakozik majd a globális gazdasághoz és termel majd kriptojövedelmet.”

Afrikai tranzakciók kriptóban

A kriptopénzek mainstream elfogadottságának egyik akadálya, hogy az emberek vonakodnak kriptóra váltani vagyonuk egy részét a folyamat összetettsége miatt.
A Sesacash terve az, hogy kriptokártyákat bocsásson az afrikaiak rendelkezésére, akik így egy jóval felhasználóbarátabb módon férhetnek hozzá ehhez a közvetítőhöz.

„Ez csökkenti majd azt a komplexitást, amit a privát kulcsokat is tartalmazó tárcák és váltók használatával jár. A felhasználók közvetlenül a kriptokártyájuk segítségével költhetnek és fizethetnek majd termékekért és szolgáltatásokért.”

Második lépésként – mondta Bayuo – a vállalati szektorban is felhívják majd a figyelmet a kriptopénzekre, elmagyarázzák majd, hogyan segíthetnek a digitális eszközök a cégeknek megkönnyíteni a növekedést a határokon túlra.

„Felvesszük a kapcsolatot a mikrofinanszírozást kínáló cégekkel a hitelező vállalati modellekben történő kriptoadoptációt illetően. Szintén történtek lépések a mezőgazdasági startupok felé azzal kapcsolatban, hogyan tehetik lehetővé a kriptopénzek, hogy minél több mezőgazdásznak legyen hozzáférése tőkebevonási lehetőségekhez.”

Bayuo azt is elárulta, hogy a Sesacash már dolgozik egy olyan rendszeren, amely egy teljes értékű kriptotárcát is integrálna a Sesacash alkalmazásába.

Afrika üdvözli a kriptót

A kormányok, a fiat pénz és a kriptopénzek még mindig nem jönnek ki valami jól egymással, hiszen világszerte vannak olyan hatóságok, amelyek nem fogadják el őket pénzként, sok esetben pedig még a betiltásukkal is megpróbálkoznak.
Bayuo megjegyezte, miszerint a ghánai kormány nemrég bejelentette terveit egy nemzeti digitális valuta elindításával kapcsolatban, a többi afrikai kormány pedig szintén szeretne hasonló irányban haladni.

„A változó szabályozó környezettől azt várjuk, hogy nagyobb elfogadottságot kapnak majd a kriptopénzek.”

Olvastad már? Megdőlhet-e a Bitcoin királysága? Trónbitorlók régen és most

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.27.

Prémium Ripple (XRP) Az XRP árfolyamát a Ripple fejlődése és a SEC kontra Ripple per aktualitásai befolyásolják. Az altcoin a 0,56 dolláros szint fölé emelkedett, mivel az XRPLedger...

Starknet TVL: Áttörés az Ethereum Layer 2 szektorban

Az elmúlt héten robbanásszerűen növekedett a Starknet Total Value Locked (TVL) értéke, adataink szerint 194%-kal emelkedett, elérve a 1.32 milliárd dollárt. Ezáltal a Starknet az...

Leállította a bíróság az amerikai bitcoin-bányászok kérdőívezését

Az amerikai EIA, azaz az Energiaügyi Hivatal kötelezni akarta a bányászokat, hogy minden információt adjanak át számára az üzleti folyamataikról, egy texasi bíróság viszont kimondta,...

Egy kriptó, amelynek hatodik érzéke van a csalások kivédésére

Vendégbejegyzés A Scotty the AI egy igazán ügyes kriptoérme, a befektetők el is kényeztetik az előértékesítése során. A számláló eddig 779 ezer dollárnál jár, és természetesen...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!