Új kezdet a kriptostartupok számára a Blockshow Asia 2019-en

-

Számos ágazatban értek el hatalmas sikereket startupok, de az üzleti szektor nem tartozik közéjük. Sok startup ért el valamennyi piaci részesedést, de nincs reményen arra, hogy akkora sikereket érjenek el, mint amiket az Amazon vagy az Uber ért el logisztika és személyszállítás terén.
A Deloitte szerint ezek a „feltörekvő zavarók” egy újfajta taktikával próbálkoznak azzal, hogy a digitális gazdaságokban kezdik kiépíteni magukat.

Beszállás a kripto piaci résébe

Ha figyelembe vesszük 2018 kriptopiacát, akkor meglehetősen higgadtnak mondhatóak a blokkláncstartupokok mögött álló fejlesztőcsapatok. Ha egy bebukik, akkor rögtön másik lesz helyette és ez így megy tovább, egyre több tapasztalatot szerezve. A Blockshow lehetővé teszi az ilyen új startupok számára, hogy megmutassák magukat a világ számára.
Mivel egyre komolyabban lehet venni a startupokat, lehet, hogy a Trónok Harcaában is látható hosszúságú lesz a mostani kripto tél, de egyesek szerint van remény, hogy ismét eljön a tavasz.
Zhao Dong 2020-as víziója nem vehető biztosra, de sokan gondolják úgy, hogy a startupok akik túlélik a 14 hónapja tartó telet, csak még erősebbek lesznek a jövőben
A színfalak mögött is számos fejlemény történt az iparban. Egyre több forrásból lehet arról értesülni, hogy érkezhet vagy akár arról is, hogy biztosan érkezni is fog egy bitcoin-ETF (tőzsdén kereskedett alap).
A befektetői világ számára bölcs döntés lenne a blokklánc technológiáját elfogadni, mivel a startupok által fejlesztett alkalmazott blokkláncokban nagy jövő lehet.

Tengernyi lehetőség

Ahogy a kriptopénzkereskedők egyre jobban érdekeltek a különböző derivátumokban, úgy egyre nő a blokklánckonferenciák résztvevőinek száma is.
A befektetők vadásznak a lehetőségekre, nem csak új startupokra, de minden új információra, szkepticizmusra, vitára is ami előfordulhat ilyen eseményeken.
Az idén november 14 és 15 között a Szingapúri Marina Bayben megrendezett Blockshow Asián számos különböző háttérrel rendelkező előadó fog szerepelni, elmondják, hogy a blokklánc, mit tett értük eddig, mire lehet a jövőben számítani és hogyan változtatta meg saját álláspontjukat.
Az előadók közt szerepel:

 • Just Chow, az Asia for Cumberland és a DRW kriptoeszközökkel kapcsolatos üzleti vezetője ;
 • Joseph Young, a Forbes, a CCN, a Cointelegraph közreműködője;
 • Jehan Chu a Kenetic társalapítója és ügyvezető partnere és a Social Alpha Foundation társalapítója;
 • Anthony Lewis, az R3 kutatási igazgatója és a „The Basics of Bitcoins and Blockchains” írója;
 • Remington Ong, a Fenbushi Capital üzlettársa és több mint 40 startup befektetési menedzsere;
 • Llew Claasen, a Bitcoin Foundation ügyvezető igazgatója és a Newtown Partners vezérigazgatója;
 • David Lee, a Singapore University of Social Sciences (SUSS) professzora, a LeftCoast igazgatója és a BlockAsset Ventures társalapítója;
 • Eddy Travia, a Coinsilium társaalapítója és vezérigazgatója, valamint a 2014-es Blockchain Awards „az év legbefolyásosabb befektetője cím nyertese”;
 • Mike Kayamori, a QUOINE társalapítója és vezérigazgatója;
 • Czhang Lin, a JRR Crypto üzlettársa és az Asian Israel Blockchain Association tanácsadója;
 • Joseph Young, a Forbes, a CCN, a Cointelegraph közreműködője;
 • Kenrick Drijkoningen; Nydia Zhang; Sinhae Lee; Cris Duy Tran; Matthey Tan; Jane Lippencott és még sokan mások.

A Blockshow lehetőséget nyújt, hogy kapcsolatba lépjünk olyan piaci vagy kormányi szereplőkkel, akikkel amúgy körülményesen lehetne párbeszédet folytatni blokkláncról vagy akármiről.
A konferencia egy lehetőség a világ találkozására.
Sőt mi több egy versenyszellemet is nyújt a startupok számára, hogy bemutassák a világ számára, hogy miért az ő termékük a legversenyképesebb a piacon.
Amit itt bemutatnak, az mind a kemény munkájuk eredménye, így igazán ki lehet tűnni a tömegből egy remek ötlettel vagy megvalósítással.
A korábbi tapasztalatok alapján elmondható, hogy még mindig jelentős a befektetői érdeklődés, sőt mi több egyre jelentősebb. Sokan joggal, konzervatívan állnak a piachoz a medve piac miatt.
Tavaly is láthatták ahogy a Blockshow-n megmérettetik magukat a különböző startupok a befektetőkért, végső soron a befektetők döntenek, hogy befektetnek-e egy startupba, de a startupok mögött álló csapatoknak mindent meg kell tenniük, hogy bemutassák magukat.
Az ethereumtól, a 0x-en át a bitcoinig megfigyelhették a befektetők, hogy mekkora lehetőség rejlik a kriptopénzekben, ezért is várhatják, hogy végre létrejöjjön a kriptopénzek unikornisa, mely minden egyéb kriptopénzt le fog nyomni a piacon.

A fehér könyv mögött

A blokkláncközösségben legalább annyi ígéret van, mint kételkedés. A befektetők bármennyire is lelkesek, meg kell bizonyosodniuk mielőtt bármire pénzt adnak.
Egyre több Blockshow szerű rendezvény van, melyen a cégek személyesen is bemutathatják technológiai vívmányaikat.
A startupok semmiképpen sem gondolják úgy, hogy elfelejtették volna őket. A média számos cégről állította az elmúlt év során, hogy az utolsó lábakon áll, de továbbra is elhivatottak, hogy bebizonyítsák az ellenkezőjét és meggyőzzék a potenciális befektetőket.
Jelenleg a kriptoipar hírhedt a csalásokról, becsapásokról és lopásokról, csak a tavalyi évben több mint 1,7 milliárd dollár tűnt el, de ha személyesen is találkozhatunk a projektek mögött álló csapatokkal és minden kérdésünkre választ adnak, legyen az technikai, működési, szervezeti felépítésről, akkor minden befektető elvégezheti a saját kutatását a projektekről.
Ez az emberi tényező minden üzleti ügyben megtalálható, de ha a blokkláncról beszélünk, akkor életbe lép egy újabb biztonságot nyújtó elem, a digitális átláthatóság.
Nem titok, hogy a Mt Gox vagyonkezelők folyósították a számukra elérhető vagyonokat, hogy visszafizessék a 2014-es károsultakat.
A QuadrigaCX esetén is láthatóvá vált, hogy miért is lett veszteséges a cég. Valóban sokat jelent, ha személyesen is találkozhatunk a marketing és a fejlesztés mögött álló csapatokkal, de az, hogy a cégek költekezése valós időben lekövethető sokkal több mindenre is fényt deríthet.
Mint minden megfigyelés ezt sem lehet készpénznek venni. A jelenlegi hozzáállás mindenképpen pozitívabb, mint pár hónapja, de ha nem jelennek meg valóban innovatív cégek és ötletek, akkor ez a piacokon nem fog megmutatkozni.
Fontos észben tartani, hogy számos egyedi ötlettel és jó csapattal rendelkező projekt elérhető, melyek befektetőket keresnek. Mi lehetne jobb hely befektetőket szerezni, mint egy konferenciaterem?
BlockShow Asia 2019
Dátum: November 14-15, 2019
Helyszín:  Singapore, Marina Bay Sands Expo
Website: https://blockshow.com/
Contact: [email protected], [email protected]
Facebook]:https://www.facebook.com/blockshowcom
Twitter https://twitter.com/BlockShowcom
Youtube https://www.youtube.com/channel/UC2xsavNLSzXNA1H89ZGgQuw
 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!