Az ethereum felhasználó, aki véletlenül 365.000 tranzakciós költséggel utalt

-

A Sparkpool nevű ethereum bányásztársulás (pool) megerősítette, hogy március 11-én megegyezésre jutott azzal a felhasználóval, aki véletlenül 365.000 dollárnyi tranzakciós költséggel utalt.

Olvastad már? Tőzsdén kereskedett termékként listázná az xrp-t egy svájci tőzsde

Az utalás február 19-én jött létre, a felhasználó a hírek szerint összekeverte az utalás összegét a tranzakciót költséggel.

Három tranzakciót indított meg az ethereum hálózatán, összesen 2.730 ethereumos (jelenleg nagyjából 365.800 dollár) tranzakciós költséggel.
Az ügy részletei nem ismertek, de a Sparkpool beleegyezett, hogy visszautalja a legnagyobb, 2.100 ethereumos utalás felét.
A visszautalás mértékét a károsodott felhasználó javasolta, aki szeretné megköszönné az oldal fejlesztőinek, hogy segítették visszaszerezni elvesztett vagyonát.

„Köszönöm a SparkPoolnak és a bányászainak, hogy segítettek visszaszerezni veszteségemet, ezért a 2.100 ethereumos utalás felét szeretném megosztani a bányászokkal, hogy megköszönjem nekik integritásukat.”- írta a küldő egy tranzakcióban, hogy megerősítse személyazonosságát a SparkPoolnak.

A SparkPool kínai és angol nyelven is a következőt válaszolta:

„köszönjük a megértést és a bőkezűséget – SparkPool.”

A tranzakciók természete miatt, a legtöbb félreutalást nem lehet kijavítani, miután a felhasználó megerősítette a tranzakció elküldését.

Néhány kriptopénz, mint az EOS rendelkezik olyan funkcióval, mellyel a felhasználók visszafordíthatják a tranzakciókat, a kriptoközösségben azonban sokan kritizálják ezt.
Egy korábbi hír szerint jelentős kavarodás volt az EOS hálózatán, miután egy felhasználó képes volt egy egy billiárd EOS értékű tranzakciót indítani a hálózaton, mely jóval több, mint a hálózaton elérhető összes token.
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

A republikánus szenátorok szerint a CBDC-k „sértik a szabadságukat” – Miért?

Ted Cruz szenátor vezette republikánusok nemrégiben megosztották véleményüket a központi banki digitális valutákról (CBDC). A fiat valuták e digitális formáit, amelyeket számos ország, köztük az Egyesült...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!