A Sparkpool nevű ethereum bányásztársulás (pool) megerősítette, hogy március 11-én megegyezésre jutott azzal a felhasználóval, aki véletlenül 365.000 dollárnyi tranzakciós költséggel utalt.

Olvastad már? Tőzsdén kereskedett termékként listázná az xrp-t egy svájci tőzsde

Az utalás február 19-én jött létre, a felhasználó a hírek szerint összekeverte az utalás összegét a tranzakciót költséggel.

Három tranzakciót indított meg az ethereum hálózatán, összesen 2.730 ethereumos (jelenleg nagyjából 365.800 dollár) tranzakciós költséggel.

Az ügy részletei nem ismertek, de a Sparkpool beleegyezett, hogy visszautalja a legnagyobb, 2.100 ethereumos utalás felét.

A visszautalás mértékét a károsodott felhasználó javasolta, aki szeretné megköszönné az oldal fejlesztőinek, hogy segítették visszaszerezni elvesztett vagyonát.

„Köszönöm a SparkPoolnak és a bányászainak, hogy segítettek visszaszerezni veszteségemet, ezért a 2.100 ethereumos utalás felét szeretném megosztani a bányászokkal, hogy megköszönjem nekik integritásukat.”- írta a küldő egy tranzakcióban, hogy megerősítse személyazonosságát a SparkPoolnak.

A SparkPool kínai és angol nyelven is a következőt válaszolta:

„köszönjük a megértést és a bőkezűséget – SparkPool.”

A tranzakciók természete miatt, a legtöbb félreutalást nem lehet kijavítani, miután a felhasználó megerősítette a tranzakció elküldését.

Néhány kriptopénz, mint az EOS rendelkezik olyan funkcióval, mellyel a felhasználók visszafordíthatják a tranzakciókat, a kriptoközösségben azonban sokan kritizálják ezt.

Egy korábbi hír szerint jelentős kavarodás volt az EOS hálózatán, miután egy felhasználó képes volt egy egy billiárd EOS értékű tranzakciót indítani a hálózaton, mely jóval több, mint a hálózaton elérhető összes token.

Forrás: cointelegraph.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!

Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:

BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53

KÖSZÖNÖM!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük