Új funkciót mutatott be a TikTok

-

Mark Zuckerberg három hete mutatta be az új közösségi oldal, a Threads platformját, Elon Musk tegnap előtt nevezte át a Twittert X-re, most pedig a TikTok rukkolt elő egy újdonsággal.

A népszerű videós oldalon ezentúl szöveget is lehet megosztani.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A TikTok vélhetően a Twitter trónjára áhítozik, és meg akarja szerezni az első számú szöveges közösségi oldal címét a nagy riválistól.

A Twitter komoly versenytársat kapott Zuckerberg másolata miatt, most pedig a TikTok elmondta, teret akarnak engedni a felhasználóiknak, hogy még jobban megélhessék a kreativitásukat, ne legyenek csak a feliratokra vagy a kommentekre korlátozva.

tiktok
Forrás: TikTok

Az új posztok publikálása esetén ezentúl ki lehet választani, hogy videót, képet, vagy szöveget akarunk megosztani.

A Twitterrel és a Threads megoldásával ellentétben a TikTok ráadásul lehetővé teszi, hogy egy kicsit játszani lehessen a szöveggel, mivel meg lehet adni, hogy a poszt keretén belül hogyan helyezkedjen el, illetve zenét, hangot is lehet mögé tenni.

A TikTok csapata azt is elmondta, hogy további funkciókat is választhatnak a felhasználók, ha ki akarják emelni a tömegből a posztjaikat, például címkéket, hashtag-eket használhatnak, változtathatnak a háttér színén, emellett a vázlatként is elmenthetik a posztjaikat, ha később szeretnék megosztani.

A TikTok nagy figyelmet fordít arra, hogy amennyire csak tudja, megkülönböztesse magát a versenytársaitól.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Threads esetében ez fel sem merülhet, sokan azzal vádolják Zuckerberget, hogy egyszerűen lemásolta a Twitter felületét, amelyet több, mint egy évtizede használ ez utóbbi.

A hasonlóságok ráadásul nem csak a külsőségekben nyilvánulnak meg, a Threads korlátozásokat vezetett be a kriptós és a spambotok kiszűrésére.

Forrás: Threads

„A spam rövid idő alatt jelentős probléma lett, szóval tennünk kell valamit. Korlátozzuk a hozzáférést, limitálva az egyes fiókok használhatóságát. Ennek egyik nem várt következménye, hogy a valódi, de az átlagnál sokkal aktívabb felhasználók is tiltásokkal szembesülhetnek. Ha valakivel ilyen történik, az jelezze a csapatnak, hogy meg lehessen oldani.”

Olvastad már? Vlagyimir Putyin elnök aláírta a CBDC törvényt

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!