Új funkciót mutatott be a TikTok

-

Mark Zuckerberg három hete mutatta be az új közösségi oldal, a Threads platformját, Elon Musk tegnap előtt nevezte át a Twittert X-re, most pedig a TikTok rukkolt elő egy újdonsággal.

A népszerű videós oldalon ezentúl szöveget is lehet megosztani.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A TikTok vélhetően a Twitter trónjára áhítozik, és meg akarja szerezni az első számú szöveges közösségi oldal címét a nagy riválistól.

A Twitter komoly versenytársat kapott Zuckerberg másolata miatt, most pedig a TikTok elmondta, teret akarnak engedni a felhasználóiknak, hogy még jobban megélhessék a kreativitásukat, ne legyenek csak a feliratokra vagy a kommentekre korlátozva.

tiktok
Forrás: TikTok

Az új posztok publikálása esetén ezentúl ki lehet választani, hogy videót, képet, vagy szöveget akarunk megosztani.

A Twitterrel és a Threads megoldásával ellentétben a TikTok ráadásul lehetővé teszi, hogy egy kicsit játszani lehessen a szöveggel, mivel meg lehet adni, hogy a poszt keretén belül hogyan helyezkedjen el, illetve zenét, hangot is lehet mögé tenni.

A TikTok csapata azt is elmondta, hogy további funkciókat is választhatnak a felhasználók, ha ki akarják emelni a tömegből a posztjaikat, például címkéket, hashtag-eket használhatnak, változtathatnak a háttér színén, emellett a vázlatként is elmenthetik a posztjaikat, ha később szeretnék megosztani.

A TikTok nagy figyelmet fordít arra, hogy amennyire csak tudja, megkülönböztesse magát a versenytársaitól.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Threads esetében ez fel sem merülhet, sokan azzal vádolják Zuckerberget, hogy egyszerűen lemásolta a Twitter felületét, amelyet több, mint egy évtizede használ ez utóbbi.

A hasonlóságok ráadásul nem csak a külsőségekben nyilvánulnak meg, a Threads korlátozásokat vezetett be a kriptós és a spambotok kiszűrésére.

Forrás: Threads

„A spam rövid idő alatt jelentős probléma lett, szóval tennünk kell valamit. Korlátozzuk a hozzáférést, limitálva az egyes fiókok használhatóságát. Ennek egyik nem várt következménye, hogy a valódi, de az átlagnál sokkal aktívabb felhasználók is tiltásokkal szembesülhetnek. Ha valakivel ilyen történik, az jelezze a csapatnak, hogy meg lehessen oldani.”

Olvastad már? Vlagyimir Putyin elnök aláírta a CBDC törvényt

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Stellar (XLM) technikai elemzés 10.02.

Prémium Stellar (XLM) A Stellar (XLM) a szeptemberi veszteségek miatt a szerkesztési időben még mindig elnyomták a Stellar árfolyamát. Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) az írás időpontjában...

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!