Új fejlesztéseket mutatott be a világ legnagyobb NFT-piactere, az Opensea

-

Az Opensea, az értékesítési volumen alapján a legnagyobb, non-fungible token (NFT) piactér bejelentette, hogy új, „magával ragadó és biztonságos mintelési élményt” nyújt azáltal, hogy az NFT-alkotóknak lehetőséget ad arra, hogy az Opensea új honlapján „dedikált drop oldalakkal és nagyobb felfedezhetőséggel rendelkező gyűjteményeket” mutassanak be.
A vállalat emellett kedden azt is bejelentette, hogy az NFT-piactér hamarosan támogatni fogja az Arbitrum második rétegű (L2) protokollt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az Opensea NFT Drop fejlesztéseket és az Arbirtum L2 támogatást jelentett be

Az Opensea számos változtatást hajtott végre, és nemrég megújította az NFT-piac honlapját is.
Az NFT-piactér a legnagyobb NFT-platform az eladások volumene alapján, a statisztikák szerint ugyanis 32,34 milliárd dollár értékű forgalmat bonyolítottak le.
Szeptember 19-én a vállalat bejelentette, hogy a piactér új funkciókkal bővül, amelyek célja, hogy „egyszerűbb, biztonságosabb és magával ragadóbb” új drop-élményt nyújtson. Lényegében az Opensea három funkciót adott hozzá, amelyek a következők:

  • Az alkotók hamarosan dedikált drop-oldalakkal és nagyobb felfedezhetőséggel indíthatják el gyűjteményeiket az (új) Opensea kezdőlapon.
  • A gyűjtők mostantól közvetlenül egy Opensea oldalról tudnak majd mintelni.
  • Az Opensea-n lévő dropok hozzáférnek majd a Seadrophoz, egy új, biztonságos, nyílt forráskódú szerződéshez, amely a dropok élményét biztosítja, így az alkotóknak nem kell egyéni okosszerződéseket létrehozniuk.


Továbbá az Opensea azt is elárulta, hogy az NFT-piactér támogatni fogja az Arbitrumot, az Ethereum-kompatibilis második rétegű (L2) blokklánchálózatot.
„Izgatottan osztjuk meg, hogy az Opensea hamarosan támogatni fogja az Arbitrumot” – mondta az Opensea kedden. „Ez az első lépés egy olyan web3 jövőre vonatkozó célunk megvalósításában, ahol az emberek hozzáférhetnek az általuk kívánt NFT-khez az általuk preferált láncokon” – tette hozzá a vállalat.
A tervek szerint szeptember 21-én indul az Opensea Arbitrum-támogatása, és a bevezetést követően „az alkotóknak meg kell majd találniuk gyűjteményeiket az Opensea-n, és közvetlenül kell beállítaniuk az alkotói díjaikat” – magyarázta a piactér.
Az Opensea új blokkláncok felé nyit, mivel a piactér már integrálódott a Polygonnal és a Solanával.
Nemrég az NFT-piactér versenytársa, a Rarible jelentette be az integrációt az Immutable X-szel, egy másik L2 skálázási kezdeményezéssel, amely kompatibilis az Ethereummal.
Az Opensea legújabb bővítései a Seaportra, egy nyílt forráskódú Web3 piactéri protokollra való átállást követik.

Olvastad már? Egyre több cég fektet be blokkláncos startupokba

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!