Új fejlemények a CryptoZoo körüli jogi ügyben

-

A napokban nagy port vert fel, hogy az ismert Youtuber, Logan Paul perrel fenyegette meg a Coffeezilla nicknéven ismert videókészítőt.

A Coffezilla név mögött álló Stephen Findeisen egy három részes minisorozatot készített a CryptoZoo-ról, amelyben csalásként jellemezte Paul projektjét.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Röviddel ez után viszont a közösség nagy meglepetésére Logan törölte a figyelmeztetésnek szánt videót, és bocsánatot is kért Findeisentől, elmondva, hogy nem fogja beperelni.

Findeisen egy képernyőképet is megosztott a CryptoZoo Discord-szerveréről, egy Paultól érkezett üzenetről, amelyben megerősíti, hogy törölte a kérdéses videót, és bocsánatot kért.

„Elsietett, elhibázott reakció volt részemről, szóval beszéltem vele, Stephennel, és bocsánatot kértem tőle. Nincs köztünk háború, sőt, igazából hálás vagyok neki, hogy felfedte a helyzetet. Felelősséget vállalok ezért, bocsánatot kérek, és kitalálom, hogyan tovább.”

A Youtube felületéről Paul el is távolította a Coffezilla-nak szánt fenyegető videót. Az eredeti videó, amelyben a kérdéses állítások elhangzottak, december 23-i, és még mindig megtalálható a platformon.

Ez egész eset abból indult el, hogy Coffezilla elérhetővé tette az első epizódot a három részesre tervezett sorozatból, amely a CryptoZoo esetében több etikátlan üzleti gyakorlatot tárt fel, és a projekt mögött álló Logan Pault is rossz fényben tüntette fel.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A mára már törölt videóban Paul ennek hatására perrel fenyegette meg a videókészítőt, mivel állítása szerint ez rágalmazás, és így bírósági ügy lesz belőle.

Findeisen szerint elképzelhető, hogy Paul nemsokára egy részletesebb, harmadik válasszal is szolgál majd, de egyelőre nincs újabb fejlemény az ügyben.

A sajtót értelemszerűen kíváncsivá tette az eset, de egyelőre egyik résztvevő sem adott további nyilatkozatot az ügyről.

Olvastad már? Mark Cuban szerint kriptoimplóziót okozhat a wash trading

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon. Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK...

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!