Trump még mindig rendelkezik NFT-vel

-

Az USA korábbi elnöke az új vagyon-nyilatkozatában megosztotta, hogy a saját NFT-kollekciójával mekkora profitot szerzett.

Az Ethereumon lévő tárcában található kriptopénzekkel együtt Trump nagyjából 1 milliárd dolláros éves bevételt jelentett be.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A digitális eszközök ennek nagyon kicsi részét teszik ki, hiszen Trump jelentős összeget kap a különböző beszédeiért, és az egyik, Washington DC-ben található hoteljét is eladta.

A Szövetségi Választási Bizottság számára a politikusoknak csak egy átfogó jelentést kell benyújtaniuk, amely nagy vonalakban vázolja fel a közszereplők vagyoni helyzetét.

Az Állami Etikai Hivatal számára viszont már kifejezetten részletesen, tényleges vagyon-nyilatkozatként kell beadni a dokumentumokat, így tudni lehet, hogy a Trump által bevallott 1 milliárdos bevétel pontosan honnan, milyen forrásokból származik.

Az előző beadványban, amelyet Trump áprilisban hozott nyilvánosságra, több bevételi forrás esetén is csak a nagyságrendet kellett megadni.

Nincs szükség a valódi összeg bevallására az osztalék, tőkenyereség, kamat, bérleti díj, vagy éppen a jogdíjak esetén.

A fizetés és a beszédekért felszámolt díj viszont pontos számokkal kell, hogy a dokumentumokban szerepeljen.

A kriptoközösség számára értelemszerűen az FT-kollekció számít igazán érdekesnek, így kíváncsiak, hogy a gyűjteményt kezelő CIC Digital LLC vállalat pénzügyeiről milyen részletességgel számol be a hivatalnak az elnök.

A cég bankszámláján kevesebb, mint 1000 dollár található, a hozzá tartozó Ethereum-tárcában viszont 250-500 ezer dollár közötti összegben vannak kriptopénzek.

Trump tavaly decemberben mutatta be a saját magát ábrázoló NFT-kollekciót, amely az elnököt ábrázolja számos különböző módon, profi golfozóként, vagy éppen szuperhősként. Az első körben kiadott tokenek alig pár óra alatt elkeltek.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Az elmúlt év nem számított kedvezőnek az NFT-szektor számára, idén júniusra 38%-kal esett vissza a globális forgalom mértéke a tavaly ilyenkori számokhoz viszonyítva, ez derül ki a Cryptoslam adataiból.

Mikor Trump bejelentette, hogy a 2024-s elnökválasztáson is indulni fog, akkor az ő kollekciójában ismét növekedést lehetett megfigyelni a kereskedési aktivitás terén.


Olvastad már? Befogadta a SEC a BlackRock bitcoin-ETF kérelmét

Forrás: news.bitcoin.com

Kiemelt kép: IoSonoUnaFotoCamera

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Revolut három év várakozás után megszerzi a brit banki engedélyt

A Revolut hároméves szabályozási folyamat után megszerezte a brit banki engedélyt, ami jelentős mérföldkő a terjeszkedésben, és megszilárdítja pozícióját a hazai piacon. A londoni székhelyű fintech...

A Solana útja az 500 dollárig: A stratégiai lépés és az altcoinok készen állnak a következő lépésre

Vendégbejegyzés A Solana értékének 500 dollár felé történő robbanása nagy port kavar a kriptovilágban. A Solana csapatának stratégiai lépései mozgatják ezt az emelkedő tendenciát, és mindenhol...

Ripple (XRP) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ripple (XRP) A kriptopiaci összeomlásban a top altcoinok masszív napközbeni esést regisztrálnak, ami egy FUD-rohamot jelez. A Ripple (XRP) árfolyama azonban lényegesen kisebb esést és alacsonyabb árfolyam-visszautasítást...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca jelentős, 3,47%-os korrekciót regisztrált az elmúlt 24 órában. Továbbá, a top kriptopénz tokenek is hasonló árfolyammozgást mutattak, letörve a fontos szintjeiket. Ráadásul az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!