TRON (TRX) technikai elemzés 09.05.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

TRON (TRX)

A TRON (TRX) egyike volt azon nagy tőkeértékű altcoinoknak, amelyek az augusztus 17-i veszteségek után gyorsan talpra álltak.

A TRX augusztus 24-ig 8,4%-os felpattanást produkált, és azóta az ellenállás régiójában kereskedik.

Ez kereskedési lehetőséget jelentett, bár a kereskedés valószínűségét erősen befolyásolhatja a Bitcoin (BTC) árfolyamának mozgása.

A BTC múlt heti, a pozitív Grayscale hírekből eredő pumpája teljes mértékben visszatért, ami azt sugallta, hogy a piaci hangulat medvés volt.

A 4 órás grafikonon a TRX piaci struktúrája az augusztus 30-i 0,0761 dollár alatti mozgást követően medvés jellegű volt.

A 0,076-0,092 dollár közötti piros doboz a heti grafikonról nézve medvés megbízást jelentett, míg a 0,08 dollár alatti régió egy bikás magasabb időkeret zóna volt.

A zöld dobozok a napi grafikonon érdekes területeket jelentenek, ahol a 0,076 dollár az ellenállás, a 0,07 dollár pedig a támasz zóna.

Ezek voltak azok a szintek, amelyekre a kereskedők az elkövetkező napokban figyelhetnek.

A medvés piaci struktúra miatt valószínű volt, hogy a TRX hamarosan árcsökkenést fog indítani.

Az RSI semleges 50-es szinten volt, ami a lendület hiányát mutatta az elmúlt napokban.

Az OBV augusztus 24. óta lefelé tendál, miközben az árfolyam a 0,076 dolláros régióban ragadt.

Ez azt mutatta, hogy a kereskedők veszteségekre számíthatnak a TRX számára a grafikonokon.

tronFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!