Tron (TRX) technikai elemzés 08.29.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Tron (TRX)

A Tron (TRX) a múlt héten (augusztus 21-27.) kiemelkedő volt, és felülmúlta a Bitcoin (BTC) teljesítményét.

Míg a Bitcoin 0,34%-os veszteséget könyvelhetett el, addig a TRX 2,64%-ot nyert a heti teljesítményen a TradingView szerint.

A BTC árfolyammozgásától való leválás a TRX-et a 0,076 – 0,078 dollár közötti döntő fontosságú és korábbi támaszzóna visszaszerzésére állította. A lépés hosszú lehetőséget jelenthet, de volt egy kifogás.

Augusztus 22. óta a Relative Strength Index (RSI) az 50-es szint felett van, ami azt mutatja, hogy a vételi nyomás javult az elmúlt napokban.

Hasonlóképpen, a Chaikin Money Flow (CMF) augusztus eleje óta nem ment a nulla pont alá. Ez erős tőkebeáramlást mutat a TRX-be.

A következő kritikus ellenállási szint 0,080 dollár volt, és ez lehet a következő célpont, ha a bikák továbbra is a pályán maradnak.

Ha igen, akkor a további emelkedés long lehetőséget kínálhat, megcélozva a 0,080 dollárt, a belépéssel a támasz zónában (0,076 – 0,078 dollár).

A long lehetőség azonban kockázatos játék. Bár a TRX a múlt héten levált a BTC-ről, az újracsatlakozás jelei mutatkoztak, amit a BTC-vel való pozitív korrelációs együttható mutat.

Tehát egy gyenge BTC a TRX-et a támaszzóna áttörésére késztetheti, és érvénytelenítheti a hosszú beállításokat.

Egy gyertyás munkamenet zárása a támaszzóna (0,076 – 0,078 dollár) alatt érvényteleníti a long ötletet.

tronFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!