Tron technikai elemzés 06.12.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Tron

A Tron (TRX) medvéinek a trendvonal és a támasz összefolyásának áttörése a TRX lendületének megváltozását jelezheti.

Az altcoin 12%-ot esett az elmúlt 24 órában, mivel az intenzív eladási nyomás miatt az árfolyam áttörte a 0,0711 dolláros árzónát.

A Tron április 26. óta tartó erős bikás lendülete miatt április 26. óta a 0,0711 és a 0,0787 dolláros ellenállási szinteket is lezúzta.

A 0,0857 dolláros ellenállási szint azonban egy lépéssel túl magasnak bizonyult a bikák számára. Az ellenállási szint árfolyamának visszautasítása az eladási nyomás hullámát indította el.

A medvék június 5-én azonnal visszaszerezték a 0,0787 dolláros ellenállási szintet.

A visszaszerzett ellenállási szint újbóli tesztelése további csökkenést eredményezett a Tron számára, mivel a 4 órás időkeretben két nagy medvés gyertya megtörte a bikás támasz összefolyását a 0,0711 dolláros árzónában.

A bikák azonban a 0,0672 dolláros támaszszinten találtak támaszt, az árfolyam a cikkírás idején 0,06943 dolláron állt.

A Tron közelmúltbeli árfolyammozgása alapján az eladók a 0,0711 dolláros szint újbóli tesztelésével kiterjeszthetik nyereségüket.

A TRX további merülései hosszú távon medvésen fordítják a piaci struktúrát, a medvék pedig a 0,0672 és a 0,0627 dolláros támaszszinteket célozzák meg.

A másik oldalon a bikák visszapattanhatnak a támogatási szintről, és nyomást gyakorolhatnak, hogy gyorsan visszaszerezzék a 0.0711 és 0.0787 dolláros szinteket.

Ez azt eredményezheti, hogy az árfolyam egy tartományban konszolidálódik, mielőtt újabb jelentős ármozgás következne be.

Tron

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!