Tőzsdén kívüli piacot nyit a Bittrex, határidős ügyletek a Bakktnál

-

Mai cikkünkben két olyan hírt elemzünk, amelyek jól ábrázolják a kripto-ökoszisztémában zajló változásokat. Ezek a történések vonzóbbá teszik a teret az intézményi befektetők számára. A Bittrex nyitott egy OTC-kereskedőpiacot, a Bakkt pedig megszerzett egy határidős piacok jogi feltételeiben jártas csapatot.

Olvastad már? Elemzők szerint a bitcoinbálnák miatt rendülhet meg a piac

OTC-piacot nyit a Bittrex

A Bittrex bejelentette, hogy tőzsdén kívüli kereskedési platformot indít, amelyen több mint 200 token lesz elérhető. Az ellenőrzött felhasználók alacsonyabb kockázattal, gyorsan, és kedvezményes kezelési költségekkel kereskedhetnek majd.

Olyan kereskedők számára kínálják ezeket az előnyöket, akik legalább 250.000 dollár fölötti tételekben utaznak.
Az új OTC-piac kriptopénzzel és banki átutalással is elérhető lesz.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy biztosíthatjuk felhasználóink számára ezt a forradalmi kereskedelmi lehetőséget” – mondta Bill Shihara, a Bittrex vezérigazgatója.

„Nálunk lesz elérhető a digitális pénzek legnagyobb választéka bármelyik OTC közül. A Bittrex ezzel is a blokklánc technológiákat igyekszik népszerűsíteni világszerte, emellett pedig az ügyfelek számára is egy gyorsabb és könnyebb kereskedést tesz elérhetővé.

Határidős csapattal operál a Bakkt

A Bakktnak, az Intercontinental Exchange (ICE) kriptopénzekkel foglalkozó leányvállalatának, nemrég 182,5 millió dolláros finanszírozást sikerült összegyűjtenie.
A cég bejelentette, hogy megegyezésre jutott a Rosenthal Colling Group (RCG) egyes elemeinek megszerzéséről. Az RCG egy független, határidős piaci ügyletekkel foglalkozó kereskedő.
Az üzlet annak érdekében jött létre, hogy megalkothassák a bitcoin határidős ügyletek lebonyolítására alkalmas szolgáltatásukat. A szerződés februárban lesz végleges, ezután az RCG csapat tagjai csatlakoznak a Bakkthoz.
 
A Bakkt szerint ez javítani fogja a cég kockázatelemzési képességeit és forrásai kezelését. Az üzlettel számos szakembert és szoftvert szereztek meg, amely jelentős javulásokat hoz a különböző szabályozások: az ügyfél-azonosítási, a pénzmosás-ellenes és ügyfélszolgálati követelmények megszerzése érdekében.

„Ez az üzlet megerősíti a tényt, miszerint nem csak egy helyben állunk és várunk arra, hogy a CFTC (Amerikai Határidős Árutőzsde Felügyelet) zöld utat adjon nekünk” – mondta Kelly Loeffler a Bakkt vezérigazgatója. „Ahhoz, hogy teljesüljenek céljaink, jelentős befektetéseket kell véghez vinnünk a technológia terén, hogy egy innovatív felületet hozzunk létre. Ennek egyben minden professzionális elvárásnak és szükségletnek meg kell felelnie, hogy a lehető legmegbízhatóbb felületet alkothassuk meg a digitális vagyontárgyak kereskedésére”.

Képek: news.bitcoin.com
Forrás: news.bitcoin.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!

Legfrissebb bejegyzéseink

Pepe (PEPE) technikai elemzés 02.27.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) február 26-án 41%-ot emelkedett, és ezzel az árak átléptek egy kulcsfontosságú ellenállási szintet. Decemberben ez az ellenállás visszaverte a bikákat. Emellett 2023...

A legjobb Layer 2-es kriptovaluták amire a bálnák összpontosítanak

Vendégbejegyezés A Pantera Capital, egy vezető blokklánc befektetési cég erős kriptobika piacra számít a következő 18-24 hónapban. Ennek a jóslatnak köszönhetően kulcsfontosságú a Layer 2-es kriptovalutákra összpontosítani,...

Hamis tárcaprogramra figyelmeztetnek a kínaiak

A kínai digitális jüan kezelésére szolgáló tárca-applikcióból felkerült az internetre egy hamisított példány, és az áldozatok minden pénzüket elveszíthetik, ha ezt telepítik az eszközükre. A...

A Bitcoin az áprilisi feleződés előtt minden idők legmagasabb szintjére emelkedik?

A kriptopénzpiac egyre inkább felforrósodik. Számos grafikon függőlegesen emelkedik, mivel a Bitcoin árfolyama évek óta először átlépte az 57 ezer dollárt. A Bitcoin egy ideje már...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!