Továbbra sem mozdul a bitcoin

-

A Bitcoin továbbra is stabil, de ez nem fog sokáig tartani, a BTC árelemzése szerint.

A Bitcoin ismét megnehezítette a kereskedők dolgát december 21-én, mivel az oldalazó BTC árfolyam megosztotta a véleményeket a jövőt illetően.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

17 500 dollár a népszerű BTC árfolyam

A Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai követték a BTC/USD árfolyamát, amely egy szűk sávban mozgott közvetlenül a 17 000 dollár alatt.

Egyetlen rövid tüske a 17 000 dolláros határ fölött nem volt tartós, a pár visszatért a múlt hétről ismerős területre.

A népszerű kereskedők esetében nem volt konszenzus, egyesek egy esetleges kitörést vártak felfelé, mások pedig gyors esést követeltek a 10 000 dollár felé.

„Azt szeretném, ha tartaná a 16,700 dollárt, hogy folytatást lássak a Bitcoinon” – mondta Michaël van de Poppe, az Eight kereskedőcég alapítója és vezérigazgatója a Twitter követőinek december 20-án:

„Egyelőre rendben van. Némi oldalazó konszolidáció, mielőtt áttörjük a 17K dollárt a további folytatáshoz 17,5-17,7K dollárig”.

Elizy kereskedő és elemző egyetértett a lehetséges újragondolással, amint a 17 500 dollárt elérte, míg Crypto Tony szintén ezt a zónát szemlélte mint egy vonalat a homokban.

„Az EQ megtartása még mindig jó lehetőséget jelentene számunkra, hogy a 17.300 $ – 17.600 $ körüli zónában lévő kínálatba pumpáljunk. A stop lossom a shortomra akkor van, ha 17.600 dollár felett zárunk” – kommentálta a napi chart mellett.

A Game of Trades kereskedési erőforrás eközben szemügyre vette az S&P 500 potenciális lehetőségét, hogy legközelebb megbüntesse a medvéket.

„Short squeeze setup a piacon” – jósolta az index put/ call arányú grafikonja mellett:

„Egy nagy lépés felfelé, és vége a játéknak a putok esetében.”

A bullishtól távol állva viszont Il Capo of Crypto arra figyelmeztetett, hogy egy lefelé irányuló mozgás meglepné a piaci szereplőket.

„A legtöbb ember nincs felkészülve arra, ami jön, és ez látszik” – tweetelte, visszhangozva az év nagy részében uralkodó hangnemet.

Il Capo of Crypto emellett megjegyezte, hogy „néhány altcoin már most vezeti a zuhanást, áttörve a kulcsfontosságú támaszokat, és a legtöbbjük új mélypontokat ért el”.

„Szóval nyugodtnak lenni a piacon kívül” – tette hozzá

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az amerikai dollár stabil a japán felrázkódtatás után

A Japán Nemzeti Bankot (BoJ) érintő, előző napi meglepetésszerű események után az amerikai dollár konszolidálódni kezdett, miután újabb esést látott.

Az amerikai dollárindex (DXY), amely látszólag még mindig fordítottan korrelál a kriptopiacokkal, a cikk írásakor a 104-es szintre összpontosított.

Az amerikai dollárindex (DXY) 1 órás gyertyás grafikonja. Forrás: tradingView

„A DXY alacsonyabb, mivel más valuták viszonylag erősebbé váltak a hawkish politikára -> részvények + kripto lefelé/oldalra” – foglalta össze Tedtalksmacro kommentátor a BoJ-ra adott Twitter-reakciójának egy részét.

Olvastad már? Solana (SOL) sikerült visszpattani a 11.8 dolláros szintről

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Avalanche technikai elemzés 03.31.

Prémium Avalanche Az Avalanche árelemzése a napi grafikonon folyamatos emelkedő tendenciát mutat, mivel a token továbbra is a 20 dolláros ellenállást hajszolja. Az árfolyam az elmúlt 24...

Elon Musk felhívása az AI-kísérletek leállítására

Elon Musk azon felhívása, hogy állítsák le az összes nagyszabású AI-kísérletet, sokkolta a technológiai ipart, és számos befolyásos személyiség támogatta a lépést. Ahogy egyre nyilvánvalóbbá...

A Raydium 2,3 millió dolláros „bug bounty” programja

A Solana-alapú decentralizált tőzsde, a Raydium csapatának tagjai 10 millió RAY token (kb. 2,3 millió dollár) értékű bug bounty programot javasolnak a platform alapvető okosszerződéseiben...

Nem csak fájlok átvitele – mire használható még a pendrive?

A pendrive-ok, más néven USB-meghajtók több mint egy tucat éve velünk vannak. Leváltották a hajlékonylemezeket, kiszorítják a CD-ket és DVD-ket is, elkísérnek minket mindennapjainkban –...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!