Bitcoin technikai elemzés 12.22.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin

A Bitcoin még mindig 17 000 dollár alatt kereskedik coinonként.

Hacsak nem történik meggyőző emelkedés a 17 200 dolláros ellenállási zóna fölé, a BTC továbbra is sebezhető marad egy újabb zuhanás szempontjából.

Az árfolyam a 16 250 dolláros szintről indított felfelé irányuló korrigálást. A BTC képes volt visszaszerezni néhány pozíciót, és a 16 600 dolláros küszöb fölé rendeződni.

Áttörte a 16 800 dolláros ellenállási szintet és a 100 órás mozgó átlagot.

Az árfolyam még a 17 000 dolláros ellenállási szintet is megpróbálta áttörni, de a medvék támadásba lendültek.

Ez mellett a 17 067 dollár közelében érte el a csúcsot, és jelenleg sávban konszolidálódik.

Volt egy kis süllyedés a 16.261 dolláros swing mélypont és a 17.067 dolláros csúcs közötti emelkedő hullám 23,6%-os Fib retracement szintje alá.

Jelenleg a 16 800 dolláros szint és a 100 órás mozgóátlag felett kereskedik.

bitcoin

Bitcoin (BTC/USD) technikai kilátások

Felfelé egy közvetlen ellenállási szint a 16 900 dollár közelében van.

A BTC/USD pár órás grafikonján egy új csökkenő csatorna alakul ki, amelynek ellenállása 16 900 dollár környékén van.

Az első jelentős ellenállás a 17 000 dolláros szint közelében helyezkedik el.

A legnagyobb akadály 17 200 és 17 250 dollár között látszik kialakulni. A 17 250 dolláros ellenállási szint fölé történő egyértelmű áttörés a 17 500 dolláros szint felé történő elmozdulást jelezheti.

A következő jelentős akadály a 18 000 dollár közelében található, amely felett az árfolyam a 18 450 dolláros ellenállási zónáig emelkedhet.

Ha a bitcoin nem tudja áttörni a 17 200 dolláros küszöbszintet, akkor újabb zuhanás lehetséges. Lefelé a 16 700 dolláros szint és a csatorna trendvonala közelében van közvetlen támasz.

A következő kulcsfontosságú támasz a 16 625 dolláros szint, illetve a 16 261 dolláros swing mélyponttól a 17 067 dolláros csúcsig tartó emelkedő hullám 50%-os Fib retracement szintje felé közelít.

A 16 625 dolláros támaszszint alá történő áttörés a 16 370 dolláros szint felé történő elmozdulást jelezheti.

Bármilyen további csökkenés a 16 000 dollárig vagy még lejjebb nyomhatja az árfolyamot.

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin technikai elemzés 06.07.

Prémium Bitcoin  Az Egyesült Államok továbbra is szabályozási nyomást gyakorol a kriptovalutákra, és a Binance tőzsde ismét a figyelem középpontjába került. Egy korábbi, márciusi CFTC-bejelentés után az amerikai...

A SEC főnöke: „Nincs szükségünk több digitális valutára”

A CNBC-nek adott keddi interjújában Gary Gensler, az amerikai értékpapír és tőzsdefelügyelet (SEC) elnöke határozottan kifejtette álláspontját a digitális valutákkal kapcsolatban: "Nincs szükségünk több digitális...

Litecoin technikai elemzés 06.06

Prémium Litecoin Bár a legutóbbi amerikai SEC-bejelentés hasonlít a korábbi CFTC-bejelentéshez, az LTC-t nem említik értékpapírként. Ugyanakkor a MATIC, a SOL, az ADA és mások értékpapírként lettek kiemelve. Az...

Az ADA 7%-kal esik vissza a Binance-per miatt

A Cardano (ADA) tulajdonosok nem gondolták volna, hogy az elmúlt 24 órában 7,64%-ot zuhannak, amikor a token viszonylag jó szezont futott. Az amerikai tőzsdefelügyeletnek (SEC)...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!