Fontos támogatási szinthez érkezett a Ripple (XRP)

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple

Az cikk írásakor a Ripple 0.3493 dollár és az elmúlt 24 órában 0.14%-ot növekedett.

Remekül alakult az XRP növekvő struktúrája, szeptember 17-én ki tudott lépni egy rettentően fontos szint közül, 0.3296-0.3609 zónáóból (piros), majd innen közel 70%-os emelkedést láthattunk, melyet a 0.5506 dolláros szint tudott megfogni, ami felső zóna (piros) felső trendvonala.

A chartról leolvasható, hogy ezen szintről többször is elutasítást kapott a Ripple árfolyama.

Ahogy lefelé az alsó zóna, fenti tartományban a felső zóna rettentő erőt képvisel.

Szóval ha egyszer el ki szeretne lépni a Ripple a 0.5220-0.5506 zónából, számos erőt kell reprezentáljon, ellenben újbóli visszautasítás lesz az eredménye a próbálkozásnak.

Az imént említett emelkedést természetesen egy korrekció követte, mely süllyedés beérkezett az alsó zónába, ahonnan szinte rögtön visszapattant.

Karácsonyi kuponkód 15% kedvezmény: KaracsonyKw

Itt meg kell jegyezni, hogy a gyertya nem a zónán kívül zárt, csak leszúrt a 0.3131 dolláron található támasz szintre.

Jelen esetben esetben az  összes mozgóátlag (EMA) alatt helyezkedik az a Ripple árfolyama, természetesen ez a medvék erejét képviseli.

A zónából ismételten kilépve elkezdte építkezését a kriptoelem, de nem sokáig tartott az emelkedés.

Hiszen a 0.4184 dolláron fekvő ellenállás állította meg az árfolyamot, innen fordulót vett az XRP, és újra a zóna alsó trendvonaláig ereszkedett, és jelenleg is a zónában tartózkodik.

Felfelé építkezéshez számos akadállyal kell megküzdenie, az összes EMA-val,  0.3888 ellenállási szinttel, majd a legutóbbi lokális ellenállása, ami nem más mint a 0.4181 dolláros szint.

Az XRP sorsa a SEC elleni per kimenetelén múlik, amennyiben megnyeri a Ripple a pert exponenciális növekedésen mehet keresztül az instrumentum, viszont ha elveszti, valószínű nem csak a Ripple, de az egész kriszo szektor meg fogja sínyleni.

Ripple

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba, innentől kezdve egy kis plusz is kaptok az előfizetésetekhez.

Csatlakozzatok a Kriptoword discord csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetőknek.

Ide csatlakozzva tudtok Velünk beszélgetni, gondolataitokat megosztani és kérdéseket feltenni nekünk, amire megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a discordra és irjatok rám, és kaptok engedélyt a szobához!

https://discord.gg/6marCdUsHj

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ethereum technikai elemzés 03.31.

Prémium Ethereum Az Ethereum ismét 1.800 dollár alatt kereskedett, mivel az áraknak nem sikerült kitörniük a közelmúltban kialakult kulcsfontosságú ellenállási pontról. A csütörtöki 1.827 dolláros csúcsot követően az...

Hong Kongban is növekszik a kriptobefektetések aránya

A kriptobarát város ismét bekerült a hírekbe, hiszen a helyi befektetők egy csoportja új alapot indított, ProDigital Future néven, és ezzel kifejezetten a kriptoiparra, web3-ra...

Avalanche technikai elemzés 03.31.

Prémium Avalanche Az Avalanche árelemzése a napi grafikonon folyamatos emelkedő tendenciát mutat, mivel a token továbbra is a 20 dolláros ellenállást hajszolja. Az árfolyam az elmúlt 24...

Elon Musk felhívása az AI-kísérletek leállítására

Elon Musk azon felhívása, hogy állítsák le az összes nagyszabású AI-kísérletet, sokkolta a technológiai ipart, és számos befolyásos személyiség támogatta a lépést. Ahogy egyre nyilvánvalóbbá...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!