Tovább folytatódik a DeFi-mánia az „Uniswap Index” indulásával

-

Nem úgy tűnik, mintha a DeFi-szektor növekedése megállni készülne, ugyanis az ágazat iránti kereslet továbbra is jelentősen magas.

Miután több vezető projekt értéke is hatalmasat ugrott, a kiéhezett befektetők kisebb „drágakövekre” vadásznak, így jelentősen megemelkedett az olyan decentralizált kereskedési platformok felhasználóbázisa, mint a Uniswap.

Az oldalon a legnépszerűbb DeFi-kriptotokenek is kaphatók, így a platform likviditása is hatalmas emelkedést mutatott az elmúlt hetek során.
Az egyik legnépszerűbb kereskedési platform most megalkotta a „Uniswap Index” oldalt, amely lehetővé teszi, hogy a kereskedők több mint 100 tokenbe fektessenek és kereskedjenek velük.
 

Az FTX tőzsde elindította a „Uniswap Indexet”

Sokakat meglephet, de a befektetők továbbra is jelentős tőkét fektetnek a decentralizált pénzügyi szektorba.
A korábbi ICO- és IEO-őrületekkel szemben több DeFi-protokollt is azért értékelik a befektetők mivel működő szolgáltatásokat nyújt.
Mivel ezek a protokollok jelentős kamatokat ígérnek, a felhasználók jelentős mennyiségű tőkét fektetnek egy-egy projektbe.
Egyre több pénzt zárolnak a különböző protokollokba, így a governance okenek értéke is gyors növekedést mutat.
Mivel jelenleg ez a legnépszerűbb befektetési eszköz a piacon, a népszerű FTX-tőzsde elindítja a „Uniswap Index” oldalt, amellyel a befektetők és kereskedők megismerhetik a Uniswap 100 vezető coinját.
Az új kereskedelemi terméket egy blogbejegyzésben jelentették be, hozzátéve, hogy stabilcoinok nem szerepelnek az listán.

Továbbra is hatalmas növekedést mutat a Uniswap kereskedelemi forgalma és likviditása

Az elmúlt hetek során hihetetlen mértékű növekedést mutatott a népszerű Uniswap tőzsde forgalma és likviditása.
A uniswap.info adatai alapján már több mint 300 millió dollárnyi likviditás van az oldalon. Ez hatalmas növekedés ahhoz képest, hogy ez a szám június elején még 20 millió dollár volt.

Az elmúlt hetek során a platform 24 órás forgalma is hatalmas növekedést mutatott. A cikk írásakor 100 millió dolláron áll, de pár napja a 215 millió dollárt is elérte.

Forrás: Uniswap

Ahogy egyre többen ismerik meg az olyan decentralizált platformokat, mint a Uniswap, elképzelhető, hogy tovább folytatódhat a platform növekedése forgalom és likviditás terén egyaránt.

Olvastad már? Miért fontos a privát kulcs, és mire is való igazából?

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!