Tovább eshet az ETH, de vannak, akik felhalmoznak

-

A rövid távú kilátások 2400 dolláros árat jósolnak, de az adatokból látható, hogy a nagypályások töretlenül halmozzák az ethert a közelgő konszenzusváltást várva.
A beharangozott egyesítés az egyik legnagyobb figyelmet kapó kripto-projekt manapság, és nincs hiány spekulációkban sem, hogy az ETH árfolyama hogyan fog reagálni a proof-of-stake konszenzusra való átállásra.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A bálnák hozzáállása egyértelmű

A Jarvis Labs elemzőcsapata közelebbről is megvizsgálta a bálnák viselkedését, és összevetette az árfolyam változásának az alakulásával.


Ez alapján látható, hogy a 4000 dolláros csúcs elérésekor a nagy címek elkezdték eladni a készleteiket, de aztán a 2300 dolláros mélypont érintése után ismét vásárlásba kezdtek.

„A bálnák továbbra is felhalmoznak, oldalazás és emelkedés során is.”

Nem csak a bálnák keresik a jó vételeket, a kisebb tárcák között is egyre nagyobb mértékű az akkumuláció.
Ahogyan a Jarvis szakértői megfogalmazzák, a tárcák adataiból látszik, hogy a nagypályások mellett a kisebb szereplők is többségben vannak a vásárlói oldalon.

Véget érne a korreláció?

A Delphi Digital elemzői szerint az ETH ára úgy viselkedik, hogy nemsokára függetlenítheti magát a BTC árfolyamától, rövid távon viszont némi konszolidáció várható az ETH/BTC páron.
A valódi kérdés, hogy az ETH végül ki tud-e törni a BTC vonzásából, amely régóta megszabja a kriptopénzek teljesítményét.

A Delphi Digital szerint a jelenlegi marketing, amely főleg az ultrakemény pénz és az egyesülés narratíváját hangoztatja, hozzásegítheti az árat, hogy végre önálló mozgásba kezdjen, a BTC-vel való korreláció megszűnése után.

„Az egyesítés utáni ETH iránt nagy az érdeklődés, és ez tovább nőhet, ahogyan az emberek azt hiszik, hogy nagyobb hozamot tudnak majd elérni, egy deflációs eszközön.”

Stakingre várva

Az ETH ára esik, de a Beacon Chain hálózatán lekötött ether mennyisége növekszik. A Dune Analytics egyre nagyobb letéteket észlel, és több más elemzővel együtt úgy vélik, hogy a nagybefektetők, intézmények még kereskedhetnek is az egyesítés körüli hírek alapján.

Összességében tehát elmondható, hogy bár az árfolyam közel 43%-os mínuszban van az eddigi rekordjához képest, a nagy pénz továbbra is befelé áramlik, vélhetően azt várva, hogy a staking jutalom bőséges nyereséget hoz majd, és az árfolyam is pozitívan reagálja le, hogy az ETH deflációssá válik.

Olvastad már? Lassan reagál a bitcoin árfolyama a dollár történelmi teljesítményére

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!