Toncoin (TON) technikai elemzése 10.18.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

prémium

Toncoin (TON)

A Toncoin (TON) 7% -os pumpája az október 17-i napi kereskedési szakaszban megfordulhat, és arra kényszerítheti a vevőket, hogy újra a rövid távú támogatásra összpontosítsanak az 1,98 dollárnál.

A rally megpróbálta átlépni a sajtó idején a 2,1 dolláros 50%-os Fib-szint 50%-os akadályát, de a kéznél lévő likvidációs adatok valószínűsíthető árfolyam-visszafordulásra utaltak.

Egy héttel ezelőtt azt vetítette előre, hogy a TON kiterjesztheti csökkenését 1,78 dollárig medvés nyomás közepette.

A Bitcoin (BTC) azonban visszafordította a közelmúltbeli veszteségeit, ami arra billen, hogy a TON is visszanyerjen némi elvesztett területet.

A döntő összefolyási terület 1,98 dollárnál létezett. A szint a korábbi kitörési szintből állt a szeptemberi meghosszabbított rally során.

Emellett a 38,2%-os Fib szint és a napi bikás megbízási blokk (OB) 1,93 – 2,04 dollár (zöld) ugyanezen az árterületen igazodott.

A közelmúltbeli visszahúzódás a fenti összefolyási területen enyhült. Ha a TON megbicsaklik az 50%-os Fib szint (2,1 dollár) akadályánál, a bikák újracsoportosulhatnak az összefolyási területen. A bikás célpont az 50%-os Fib és a 61,8%-os Fib szintek lesznek.

A tőkebeáramlás javult, de a megjelenés idején kissé enyhült, amint azt a CMF lefelé, a nulla irányába történő csökkenése mutatja.

Az RSI túlvásárolt állapota nem volt nyilvánvaló indikátora egy lehetséges fordulatnak, de a kéznél lévő likvidációs adatok megerősítették a valószínű rövid távú TON veszteségeket.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!