Toncoin (TON) technikai elemzés 09.18.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Toncoin (TON)

A Toncoin (TON) negyedéves és heti szinten is felülmúlta a Bitcoin (BTC) teljesítményét.

Az elmúlt héten (szeptember 11-17.) a BTC 2,65%-kal, míg a TON 34,9%-kal emelkedett a TradingView szerint.

Negyedéves fronton a TON 2023 harmadik negyedévében +70%-kal emelkedett a cikkírás idején 2,35 dolláros érték alapján. A BTC azonban 12%-kal csökkent ugyanebben az időszakban.

Ez +100%-os fellendülést jelent, ha az árfolyam teljesítményét a júliusi 1,15 dolláros mélypontról a közelmúltbeli 2,55 dolláros csúcsra extrapoláljuk.

A duplázott érték a TON-t a piaci tőkeérték alapján a top-10 klubjába repítette.

A következő órákban extra piaci volatilitás várható, mivel a FOMC szeptember 19-20-i ülése megkezdődik.

Egy valószínűsíthetően dovish álláspont a TON-t egy extra rally elejére billentheti, a következő kritikus cél pedig 2,9 dollár (2022. decemberi csúcs).

Az árfolyamok a cikkírás idején visszaszerezték a 2,22 dolláros szintet, amely 2023 harmadik negyedévének kulcsfontosságú támasza.

Ha a bikák megvédik, és a Fed döntése kedvező lesz, a rally a decemberi csúcsokig terjedhet.

Emellett a 2,5 és 2,65 dolláros szintek kulcsfontosságú akadályok, amelyeket át kell venni a 2,9 dolláros cél eléréséhez.

Ezzel szemben a 2,22 dollár alá történő csökkenés megerősíti a 4 órás piaci struktúra gyengülését.

Azonban a kitörési szint és a korábbi heti medvés rendelési blokk (OB) 1,8 – 2,07 dollár között enyhítheti a meghosszabbított visszahúzódást.

Eközben az RSI kissé visszahúzódott a túlvásárolt zónából, de a megjelenési idő alatt nem terjeszkedett ki. Ez potenciális visszafordulást jelez, de egy kedvező Fed-döntés további vásárlási nyomást indíthat.

A CMF szintén pozitív volt a grafikonon, annak ellenére, hogy az elmúlt napokban nulla fölött ingadozott. Ez azt jelezte, hogy a tőkebeáramlás pozitív volt, de ingadozott.

toncoinFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

A Kraken kriptotőzsde ebben a két európai országban terjeszkedik

Az amerikai székhelyű Kraken kriptotőzsde nemrégiben engedélyt szerzett két vezető európai országban - Spanyolországban és Írországban. Spanyolországban a tőzsde megkapta a virtuális eszközszolgáltató (VASP) regisztrációt a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!