Toncoin (TON) technikai elemzés 04.02.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Toncoin (TON)

A Toncoin (TON) márciusban 115%-kal emelkedett, és a vevők nem sok jelét mutatták a megállásnak. A piaci struktúra több időkeretben is bikás volt.

Az elmúlt héten egy alsó időkeret tartományi formáció alakult ki 4,85- 5,6 dollár között.

A likvidációs hőtérkép elemzése azt mutatta, hogy valószínűbb, hogy az árak folytatják a rallyt, mint hogy mélyebb visszalépés következzen be a 4 dollár felé.

A Toncoin az elmúlt héten az 5 dolláros szint körül konszolidálódott. Az árfolyam 5,68 dollárnál alakított ki egy swing high-ot, de csak egy sekély retracementnek volt tanúja 4,77 dollárig.

A márciusi nagy nyereségek után a 38,6%-os Fib szintnél mélyebb visszaesés hiánya azt mutatta, hogy a bikák dominálnak.

Ez egy olyan jel volt, amely arra utalt, hogy az 5,68 dolláros szint nem a helyi csúcs, hanem a TON újabb emelkedésre készül.

Ez az RSI-ben is megmutatkozott, amely a 12 órás grafikonon 60 körül maradt, ami erős bikás lendületet jelzett.

Az OBV is magasabb mélypontokat alakított ki március folyamán, hogy felvázolja, hogy a vételi nyomás meghaladta az eladókét.

A 4,77 dollárról való legutóbbi felpattanás során a kereskedési volumen viszonylag alacsony volt.

Ennélfogva a 4,5 dollárig vagy az alá történő esés lehetősége még mindig fennállt, bár nem volt olyan valószínű, mint az emelkedő trend folytatása.

A Fibonacci-szintek azt mutatták, hogy a 6,24 és a 7,15 dolláros szintek a következő kritikus ellenállások, amelyekre figyelni kell.

A 4 és 4,5 dolláros szintek körül a Hyblock becslései szerint magas volt a likvidációs szintek koncentrációja.

Míg ez vonzhatta a TON árakat, addig az 5,85 és 6,1 dolláros szintek közelebb álltak a jelenlegi piaci árakhoz.

Az ármozgásokból származó nyomok mellett valószínűsíthető volt, hogy a TON a 6,1 dollár felé fog emelkedni, mielőtt mély visszalépés következne be.

A Bitcoin 66 ezer dollár alá történő visszaesése csillapíthatná a TON bikák kedvét.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!