Tom Brady is vett bitcoint?

-

A világhírű irányító most éppen lézerszemmel látható Twitter-profilképén.

A Tampa Bay Buccaneers irányítója, Tom Brady, minden idők egyik legtehetségesebb amerikai futballistája is bitcoinos lett a jelek szerint.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Hétfőn beállított Twitter-profilképén Brady lézer szemekkel látható, amely azt sugallhatja közel 2 millió követőjének, hogy befektetett a bitcoinba.
A futballsztár kevesebb mint egy nappal azután változtatta meg profilképét, hogy a Blockworks társalapítója, Jason Yanowitz kihívta őt erre, és biztosította számára a vicces képet.
A bitcoin árát látszólag nem befolyásolta az NFL-játékos álbejelentése: a valuta ára 57.500 dollár körül mozgott a cikk írásakor, ami 8%-os növekedés az elmúlt héten.
Azonban több kriptopiaci játékos, köztük a MicroStrategy vezérigazgatója, Michael Saylor és Anthony Pompliano is elismerték Brady feltételezett belépését.
A hétszeres Super Bowl-bajnok áprilisban jelentette be, hogy támogat egy új NFT platformot, az Autograph-ot, amelynek célja, hogy eszközöket biztosítson a digitális gyűjtemények számára, és valószínűleg nagy nevekkel fog előrukkolni a sport és a szórakoztatóiparban egyaránt.

Brady képviselői egyelőre nem nyilatkoztak a bitcoinvásárlással kapcsolatban.

Olvastad már? Nem tett jót a Dogecoinnak, hogy a keresztapja vezette a Satruday Night Live-ot

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Mi az a Howey-teszt, és miért fontos a kriptopénzek esetén?

Ha követed az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete, a SEC intézkedéseit, valószínűleg hallottál már a Howey-tesztről, amelyekkel meg lehet határozni, hogy egy befektetési termék, egy...

Bitcoint használt pénzmosásra, hat év börtönt kapott érte

A Bloomberg jelentése szerint Jian Wen, egy korábbi gyorséttermi dolgozó, hat év és nyolc hónap börtönbüntetést kapott, miután bűnösnek találták, hogy jelentős mennyiségű bitcoint próbált...

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!