Többszintes oktatási központot indít a metaverzumban a Fidelity

-

A Fidelity Investments, a 11,3 billió dollárnyi kezelt vagyonnal rendelkező nagy pénzügyi szolgáltatócég belépett a metaverzumba, egy nyolcszintes tanulási központ megnyitásával, valamint egy metaverzumban kereskedett tőzsdei alap (ETF) elindításával.
A Fidelity Stack „többszintes kialakítású, lobbival, tánctérrel és tetőtéri sky gardennel kiegészített [tanulási központot hozott létre], amelyet a felhasználók gyalogosan – vagy akár teleporton keresztül – fedezhetnek fel”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Fidelity belép a metaverzumba

A Fidelity Investments csütörtökön jelentette be a „The Fidelity Stack” megnyitását, amelyet a brókercég úgy jellemzett, mint az „első magával ragadó metaversum élményét, amelynek célja, hogy új módot kínáljon a befektetés alapjainak elsajátítására”. A Fidelity az egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatócég; jelenleg 11,3 billió dollárnyi vagyont kezel.
A Fidelity Stack egy nyolcemeletes épület a metaversumban, ahol a látogatók a befektetés különböző módjait ismerhetik meg.
Egy egész emeletet szenteltek a Fidelity Metaverse ETF-ről (FMET) szóló tájékoztatásnak, a cég új tőzsdén kereskedett alapjáról, amely a metaversumbeli befektetésekre összpontosít.
A Fidelity kifejtette:

A Decentralandban épült Fidelity Stack egy többszintes kialakítású tanulási központ, lobbival, tánctérrel és tetőtéri sky gardennel kiegészítve, amelyet a felhasználók gyalogosan – vagy akár teleporton keresztül – is felfedezhetnek.

„A The Fidelity Stackben zajló Invest Questben a felhasználók számára az a kihívás, hogy bejárják az épületet, és megtanulják az ETF-befektetés alapjait, miközben útközben »gömböket« gyűjtenek” – folytatódik a közlemény.
A Decentraland egy Ethereum-alapú metaverse, amelyet 2020 januárjában nyitottak meg a nyilvánosság előtt. Februárban a JPMorgan globális befektetési bank a Decentralandot választotta metaverse-platformnak, hogy megnyissa a várótermét.

Random ember nézelődik a The Fidelity Stack Decentralandban. Forrás: Decentraland

Kathryn Condon, a Fidelity marketingcsatornákért és új platformokért felelős vezetője így nyilatkozott:

„Az egymással és a pénzünkkel való kapcsolattartásunk gyorsan változik, akár a blokklánc-technológia térhódításával, akár egy új digitális univerzum kialakulásával. A metaversumba való betörésünket ennek figyelembevételével terveztük.”

A múlt hónapban a Citi azt jósolta, hogy a metaverse 2030-ra 13 billió dolláros lehetőséget jelenthet ötmilliárd felhasználóval.

A Goldman Sachs és a Morgan Stanley globális befektetési bankok úgy vélik, hogy a metaverse 8 billió dolláros lehetőséget jelent.

Olvastad már? BTC, ETH technikai elemzés: támaszszintek fölé esett az árfolyam

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: Adam Fagen

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.27.

Prémium Ripple (XRP) Az XRP árfolyamát a Ripple fejlődése és a SEC kontra Ripple per aktualitásai befolyásolják. Az altcoin a 0,56 dolláros szint fölé emelkedett, mivel az XRPLedger...

Starknet TVL: Áttörés az Ethereum Layer 2 szektorban

Az elmúlt héten robbanásszerűen növekedett a Starknet Total Value Locked (TVL) értéke, adataink szerint 194%-kal emelkedett, elérve a 1.32 milliárd dollárt. Ezáltal a Starknet az...

Leállította a bíróság az amerikai bitcoin-bányászok kérdőívezését

Az amerikai EIA, azaz az Energiaügyi Hivatal kötelezni akarta a bányászokat, hogy minden információt adjanak át számára az üzleti folyamataikról, egy texasi bíróság viszont kimondta,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!