Több mint 1 milliárd dollárt zároltak az új Sushiswap protokollban

-

Manapság szinte már azon sem kell meglepődnünk, ha valaki egy mondatban beszél a sushiról és egy milliárd dollárról.
A Sushiswap a legújabb DeFi projekt, melynek semmi köze a valódi sushihoz, de pár nap alatt több mint 1 milliárd dollárt zároltak a hálózatán.

A milliárd dolláros sushi

A DeBank elemzőoldal adatai alapján a Sushiswap likviditás bányászai már több mint 1 milliárd dollárt zároltak a projektbe.
Ez a következő szerint működik: csinálnak egy likviditás közösséget a Uniswap oldalán, a Sushiswapon meghirdetett tokenekkel, majd ezekkel a tokenekkel SUSHI-t farmolhatunk.
Hihetetlen kamatokat hoz. A Sushiswap oldalán több különböző projektbe is fektethetünk, mint az Ampleforth, Chainlink, Synthethix és évente több mint 1000%-os kamatot ígér a bátor vállalkozók számára.
A SUSHI token hihetetlen teljesítményt hozott. A Uniswap és Uniswap.Vision adatai alapján augusztus 30-a óta az árfolyam hatalmasat ugrott. Jelenleg 7,7 dolláron áll, két napja még csak 1 dollárnál tartott.
A Sushiswappal együtt már több mint 11 milliárd dollárt zároltak a különböző DeFi projektekben. Ugyanakkor már a Sushiswapban is több mint 1 milliárd dollárt zároltak, így forgalom alapján ez az ötödik projekt forgalom alapján.
Az első négy az A Aave (1.519 milliárd), Maker (1.492 milliárd), Uniswap (1.363 milliárd), and Curve. (1.061 milliárd) amerikai dollárral.
A CryptoSlate adatai alapján a 15 vezető DeFi projekt mind az Ethereum hálózatára épült annak ellenére, hogy Vitalik Buterin, az Ethereum alapítója ennek nem örül.
Egy korábbi Twitter üzenetben azt írta „azoknak a coinoknak a mennyiségét, amelyek nyomtatásra kerülnek a likviditásszolgáltatók kifizetésére ezeknél az éves 50-100%-os kamatozású tokeneknél, még a központi bankok is megirigyelhetik.”
Mindeközben a SUSHI értékét az is megdobhatta, hogy az FTX tőzsde is bejelentette a token listázását. Mind a spot és tőkeáttételes kereskedelem is megindult 3-szoros tőkeáttétellel kereskedhetünk SUSHIBULL és SUSHIBEAR piacokon.

Olvastad már? Vitalik Buterin a Fed pénznyomtatásához hasonlította a defitokenek gazdaságát

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!