Terjeszkedne Afrikában a Binance

-

Afrika egy 1.2 milliárd fogyasztóval rendelkező piac, gyorsan fejlődő gazdasággal és több száz millió bankszámlával nem rendelkező egyénnel. Mint ilyen, a kontinens rengeteg lehetőséget kínál a kriptovalutával kapcsolatos vállalkozások számára, a Binance pedig szívesen beszállna ebbe a piacba.

A Binance Afrikában

Benjamin Rameau, a Binance Labs igazgatója pénteken közzétett magyarázatában azt taglalta, hogy a vállalat elkötelezett az Afrikával kapcsolatos befektetésekkel kapcsolatban, és arra kérte a támogatókat, hogy segítsenek a cégnek abban, hogy kapcsolatot létesíthessenek befektetőkkel az afrikai projektet illetően.

Kijelentette: “Nincs székhelyünk, irodánk és nincsenek földrajzi határaink. Olyannyira afrikaiak vagyunk, mint amennyire ázsiaiak vagy európaiak. A blokklánc-forradalom globális lesz, és a Binance Labs potencális lehetőségként tekint minden nem-szankcionált országra. Afrikában otthon érezzük magunkat, és szeretnénk odatelepíteni a központunkat.”

A vállalat nem a jótékonykodás miatt fordul Afrika felé, se nem azért, mert szeretnék változatosabbá tenni a portfóliójukat, hanem tisztán a profit miatt. Habár úgy tűnik, a kontinensbe való befektetés egy nem teljes mértékben ész érvekre alapuló döntés, Rameau kifejtette véleményét ezzel kapcsolatban:

“2018-ban az általános nézet az, hogy a 21. század Ázsia százada lesz, mégis úgy gondoljuk, hogy Afrika is tartogat meglepetést a számunkra. Egy ilyen befektetés ma, lehet hogy az évszázad legjobb üzlete lesz.”

Egy afrikai jövő

Számtalan tényező utal arra, hogy a kontinens az elkövetkező évek egyik legnagyobb befektetési lehetősége lesz. Példának okáért, egy olyan korszakban, amikor sok fejlett gazdaság szenved az öregedő népesség és a munkaerőhiány miatt, Afrika hatalmas és folyamatosan növekvő fiatal népességgel rendelkezik.

A kriptovalutával kapcsolatos projektek még több előnyt élveznek. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy míg a gazdag országokban működő bankrendszer megpróbálhatja megakadályozni az újfajta technológiákat, addig Afrikában sok helyen nincs ilyen akadály és emiatt egyből a kripto alapú pénzügyi infrastruktúra korába ugorhatna a kontinens.

Sok afrikai ország versenyképes bérekkel és alul foglalkoztatott munkaerővel rendelkezik, amelyek vonzóak lehetnek a költségérzékeny közösség által finanszírozott projekteknek.

Ahogy Rameau megjegyezte:

“Ha a Twitteren megtalálható átverések átvizsgálásáért és a hamis számlák regisztrálásáért 3 dollárt kapunk óránként, míg a fejlett piaci szereplőknek szembe kell majd nézniük ennél magasabb költségekkel ezzel kapcsolatosan, akkor ki fognak szorulni a munkaerőpiacról, de ezzel szemben ez az ár egy remek bevételi lehet valakinek például Szomáliából.

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségi média felületeken.Ne hagyja ki a többi hírt, és iratkozzon fel hírlevelekre. Ne felejtse el nyomon követni oldalunk a Facebookon az Instagramon és a Twitteren .

Forrás: news.bitcoin.com

Legutóbbi bejegyzéseink:

Legfrissebb bejegyzéseink

Vajon a Bitcoin bálnák segítettek a BTC-nek átlépni a 60.000 dollárt?

A Bitcoin (BTC) az elmúlt hetekben következetesen felfelé ívelő pályán volt, ami spekulációkat váltott ki az intézményi érdeklődés fenntarthatóságáról és annak lehetőségéről, hogy a BTC-t...

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!