Svájc legnagyobb online bankja, a Swissquote saját kriptotőzsdét indít

-

Svájc legnagyobb online bankja, a Swissquote a hírek szerint saját kriptopénz-kereskedési platformot indít.
A vállalat nagy potenciált lát a kriptopénz-kereskedésben. Mint mondják, „a megfelelőségi és ügyfélszolgálati csapatainkat szinte ellepte a kriptoroham”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Svájc legnagyobb online bankja, a Swissquote állítólag saját kriptopénzkereskedési platform indítására készül.
Jan De Schepper, a Swissquote értékesítési és marketingvezetője a Finews.asia kiadványnak elmondta, hogy cége saját kriptotőzsdét tervez nyitni 2022 első félévének vége előtt.
A Swissquote „a digitális eszközök vezető svájci szolgáltatójává” akar válni – tette hozzá:

„Szeretnénk lehetővé tenni a különböző kriptovalutákkal való kereskedést a platformon.”

A vállalat azt is tervezi, hogy stabilcoinokkal és stake szolgáltatásokkal bővíti kriptopénzzekkel kapcsolatos ajánlatainak listáját.

A svájci bank jelenleg 24 kriptovalutát támogat. Ezek a bitcoin, ethereum, litecoin, XRP, bitcoin cash, chainlink, ethereum classic, EOS, stellar, tezos, augur, ox, cardano, uniswap, aave, cosmos, algorand, filecoin, maker, compound, yearn.finance, dogecoin, polkadot és solana kriptopénzek.
A Swissquote a kriptovaluták iránti megugró keresletre reagálva tavaly tavasszal kezdte meg a humán erőforrás bővítését, és a további bővülés érdekében folytatja a munkaerő-toborzást, erősítette meg De Schepper, részletezve:

„A megfelelőségi és ügyfélszolgálati csapatainkat szinte ellepte a kriptoroham.”

A vállalat kriptobefektetésekből származó nettó bevétele több mint 1000%-kal, 63,2 millió svájci frankra nőtt 2021 első félévében.

Olvastad már? Cardano: ERC-20-átalakító élesedik a testneten

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: MarketHive InBound Marke

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin robbanásszerű emelkedése jöhet

Henrik Zeberg prominens kereskedő bikás kilátásait fejezte ki a Bitcoinról, több kulcsfontosságú tényezőre hivatkozva, amelyek alátámasztják álláspontját. Egy nemrégiben közzétett tweetjében Zeberg kiemelte a Bitcoin és...

Ethereum technikai elemzés 06.01.

Prémium Ethereum Az Ethereum árelemzése azt tükrözi, hogy a medvék átvették az irányítást a piac felett, miközben a bikák küzdenek a lendület visszaszerzéséért. Az eladási nyomás hatására...

Az amerikai befektetési bank TD Cowen bezárja kripto üzletágát

Az amerikai befektetési bank, a TD Cowen bejelentette, hogy egy évvel az indulás után bezárja kriptopénzekkel foglalkozó egységét, a Cowen Digitalt. A bank 2022 márciusában indította...

A Bitcoin újra túlszárnyalja magát, 2023 a BTC éve?

A Bitcoin meredek növekedése az amerikai bankválság közepette megerősítette a régóta támogatott narratíváját, miszerint biztonságos eszköz. Az elmúlt hónapokban a világ legnagyobb piaci tőkeértékű kriptoeszközének számító...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!