A Bitfinex kereskedői szerint holnap már fellélegezhet a bitcoin

-

A Bitfinex kereskedői némi emelkedésre fogadnak a Federal Reserve szerdai, inflációval és eszközvásárlásokkal kapcsolatos megjegyzései után.
A mai lehet Bitcoin (BTC) árfolyamcsökkenésének az utolsó napja , mivel a vevők már sorba álltak, hogy beváltsák a szerdai Federal Reserve-ülést.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


December 14-én emelkedni kezdtek az ajánlatok a Bitfinex kriptotőzsdén, ami egy feltűnő jele annak, hogy a piac úgy véli, a BTC/USD árfolyama erősödni készül.

Itt az ideje, hogy „eladjuk a pletykát, megvegyük a híreket”?

A Fed az ülésen kulcsfontosságú információkat fog közölni az eszközvásárlások – a mennyiségi lazítás (QE) egy formája –, valamint az infláció jövőjéről, amely komoly hatást gyakorolhat a kriptopiacokra és a hagyományos piacokra egyaránt.
A Bitfinex megbízási könyvének adatai arra utalnak, hogy a bitcoinkereskedők szemmel tartják a lehetőséget, hogy „megvegyék a híreket”.


Amint arról a Cointelegraph korábban beszámolt, a Fed eszközvásárlásainak szűkítése hatékonyan korlátozza a „könnyű” pénz elérhetőségét, és a folyamat felgyorsítása nyomást gyakorolhat az olyan kockázatos eszközökre, mint a bitcoin, amíg a politika lazítása vissza nem tér.
Rövid távon azonban a felvásárlás a múlt havi inflációs eseményeket idézné, ez pedig feltűnő, de rövid ideig tartó lökést adna a BTC-nek.
A Bitfinex kereskedői kedden nagyjából a 44.500 és 46.000 dollár közötti területen lapultak, a spot ár jelenleg 46.800 dolláron áll, egy napnyi veszteség után.
„Szerintem a FOMC jó eséllyel egy »eladni a pletykát, megvenni a hírt« esemény lesz” – tette hozzá William Clemente elemző.

„Párosítsuk ezt azzal, hogy az illikvid kínálat ismét éves csúcson van, és érkezőben van néhány nagy Bitfinex-ajánlat. Már csak az 53K dollárra várunk, hogy elkezdjenek licitálni. Boldog vagyok, hogy kihagyom a mozgás egy részét, és lényegében a megerősítésért fizetek.”

Nem szelídültek meg a bitcoinkereskedők

Máshol a tőzsdei megbízási könyvekben továbbra is az egyre medvésebb bálnákra utaló bizonyítékokra bukkanhatunk.
Amint azt a Material Scientist, a Material Indicators on-chain analitikai forrás megalkotója megjegyezte, a nagy volumenű kereskedők október óta folyamatosan értékesítenek.
„Október óta nem vettek egyetlen dipet sem, és ez idő alatt végig egyenesen TWAP-értékesítést folytattak” – kommentálta a Material Scientist a Twitteren.

„Az elmúlt egy hónap során a BTC-csökkenések közül még nem láttuk, hogy valódi meggyőződéssel vásároltak volna” – tette hozzá a Material Indicators egy külön bejegyzésben.

Olvastad már? Musk a Time-nak nyilatkozott a Dogecoinról, 30%-ot ment az árfolyam

Forrás: Cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


1 hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Legfrissebb bejegyzéseink

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Bitcoin technikai elemzés 06.09.

Prémium Bitcoin A pénteki kereskedés során a Bitcoin 26.500 dollár körül ingadozott, miután a 26 200 dolláros szint körül támaszt szerzett. A négyórás grafikonon a Bitcoin jelenleg a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!