Solana technikai elemzés 04.24.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana

A mai Solana árelemzés azt tükrözi, hogy a kripto jelenleg 21,41 dolláron kereskedik.

A piac az elmúlt néhány órában enyhe volatilitást mutatott; az általános trend azonban úgy tűnik, hogy csökkenő tendenciát mutat.

Az árszintek lefelé mozdultak, hogy találkozzanak a 21,07 dolláros szinttel, amely erős támaszként működik a piac számára, míg az ellenállás a 22,22 dolláros szinten van jelen.

A medvék hajlanak arra, hogy az árfolyamot tovább vigyék a jelenlegi árfolyamérték alá, hogy továbbra is fenntartsák az elmúlt néhány órában folytatódó medvés lejtmenetüket.

Az elmúlt 24 órában az érme 4,08 százalékkal csökkent, így ez egy medvés nap a Solana számára.

A Solana árfolyamelemzését bemutató napos árfolyamgrafikon ismét a medvék javára alakul, mivel egy rövid konszolidációs időszak után visszanyerték lendületüket.

A medvék következetesen lefelé hajtják az árfolyamot, és úgy tűnik, hogy ezt valószínűleg a 21,07 dolláros szint eléréséig folytatják.

Ha ez bekövetkezik, akkor a SOL további csökkenésére lehet számítani, mivel a piac hosszabb ideig medvés maradhat.

Az exponenciális mozgóátlagok mind medvésen helyezkednek el, mivel az árfolyam alattuk kereskedik.

Az 50 napos EMA (22,26 dollár) van a legközelebb a gyertyákhoz, majd a 200 napos EMA (25 dollár) van távolabb a jelenlegi árfolyamtól, ami azt jelzi, hogy a legkisebb ellenállás útja lefelé vezet.

A MACD indikátor jelenleg a medvés zónában van, mivel a jelzővonal a gyertyák felett van, ami azt jelzi, hogy a medvék irányítják a piaci lendületet.

Az RSI mutató jelenleg 45,48-as értéken áll, ami azt mutatja, hogy a piacon jelenleg nincsenek túladott vagy túlvett állapotok.

Az árfolyam ma esést tapasztalt, ahogy azt a napos és a négyórás Solana árelemzés is megerősítette.

Bár a piac jelenleg csökkenő tendenciában van, lehetséges, hogy a bikák visszaveszik az irányítást és magasabbra tolják az árakat.

Ez azonban a közeljövőben nem valószínű, mivel a piaci mutatók mind további csökkenési potenciálra utalnak.

solana

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!