Solana (SOL) technikai elemzés 07.09.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana (SOL)

Egy előző elemzési jelentés rámutatott, hogy a Solana (SOL) a 18,7 dolláros kulcsszint felett kereskedik.

Abban az időben a bikás erő nem volt egyértelmű a magasabb időkereteken, de az alacsonyabb időkeret diagramja határozottan bikás volt. A vevők az elmúlt két napban fenntartották lendületüket.

A SOL árfolyama a cikk írásakor a 21,2 dolláros kulcsszint alatt volt.

Egy e feletti elmozdulás a napi struktúrát bikaivá változtatná, ami a Solana rallyt eredményezhetne az elkövetkező hetekben. A swing pozíciókat építeni kívánó kereskedők számára a türelem létfontosságú lehet.

A 4 órás grafikonon a Solana erős bikás lendületet mutatott az elmúlt öt napban.

Még június végén az árfolyam átszakította a 18,5 dolláros zónában lévő ellenállást és a napi medvés rendelési blokkot. Miután ez megfordult a támaszra és újratesztelték, a kereslet elkezdett duzzadni.

Ez az elmúlt három napban a Solana-t a 22,3 dolláros szint felé hajtotta. Az OBV a kereslet növekedését bizonyította, mivel a nagyobb vásárlási volumen magasabbra tolta az árakat.

A 4 órás grafikonon a piaci struktúra és a trend határozottan bikás volt.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a 22,3-22,5 dolláros szint fölé való kitörés küszöbön állt.

A május közepi eladást követően a SOL ebbe a régióba pumpált, mielőtt lendületesen megfordult volna a trend. Ezért valószínű volt, hogy az eladók drágán megvédik ezt a szintet.

Ezért a SOL kereskedőknek fel kell készülniük arra a lehetőségre, hogy a SOL 22,3 és 19,9 dollár vagy akár 18,5 dollár közötti tartományt alakíthat ki.

Másrészt a kitörés és a 22,3 dollár újratesztelése üdvözlendő vételi lehetőség lenne a swing kereskedők számára.

solana

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!