Solana (SOL) technikai elemzés 05.28.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana (SOL)

A piac napközbeni gyengesége ellenére, ahogy a Bitcoin és az Ethereum küzd, a Solana (SOL) árfolyam trendje fenntartja az optimizmust.

Annak ellenére, hogy a múlt hét medvés zárása ellenére a SOL ár fenntartja a 160 dolláros határ felett, és bikás kilátásokat kínál.

A 120 dolláros támaszzónából a heti grafikonon látható visszafordulással a mögöttes kereslet emelkedik.

Az elmúlt 30 napban 15%-os emelkedéssel és 74,72 milliárd dolláros piaci kapitalizációval a Solana, az ötödik legnagyobb kriptopénz, a fellendülés útjára lépett.

A múlt heti gyertya azonban a szélesebb piaci lassulás miatt magasabb árfolyam-visszautasítást mutat.

Mindazonáltal a vevőknek sikerült elkerülniük a héten a medvés folytatást, egyelőre 2,18%-os ugrással.

A Solana továbbá a 61,80%-os Fibonacci-szint felett tartja magát, ami egy visszatérés előtt vételi lehetőséget kínál a csökkenésre.

Az altcoin továbbá 167 dolláron kereskedik, 1,71%-os napközbeni eséssel, ami egy kisebb visszalépést tükröz.

Ezért a 160 dolláros szint alá történő visszaesés csorbítja a Solana visszatérési esélyeit, ami további korrekciókat eredményez.

Technikai indikátor:

MACD: A MACD és a jelzővonalak a bikás kereszteződés határán állnak a heti grafikonon. Továbbá a csökkenő intenzitású medve hisztogramok erősítik a bikás csoportot.

Eléri a SOL árfolyama a 200 dollárt?

A szélesebb piac azzal számol, hogy a Bitcoin eléri a 100.000 dolláros határt, az altcoinok hamarosan altszezonra számítanak.

Az altszezon közeledtével a Solana bikafutása lendületet kap a 200 dollár feletti ugráshoz.

Azonban rövid távon a SOL árfolyammozgása a 160 dolláros határ közelében továbbra is döntő fontosságú marad.

Egy e heti bikás visszatérés a korábbi 200 dolláros swing-csúcs fölé törhet. Ezzel potenciálisan kiterjeszthetjük az emelkedő tendenciát a 250 dolláros csúcs eléréséig.

Fordítva, egy 160 dollár alatti bontási rally az 130 dolláros támaszszintet érheti el.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!