Solana (SOL) technikai elemzés 04.19.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana (SOL)

A Solana (SOL) kétszámjegyű árfolyam-emelkedése az elmúlt 24 órában a Coinglass adatai szerint a Futures piacon néhány short pozíció felszámolását eredményezte.

A SOL értéke a szerkesztési időben 145 dolláron állt, ami 11%-os emelkedés mindössze 24 óra alatt.

A CoinMarketCap adatai szerint a SOL az egyetlen érme a piaci kapitalizáció szerinti öt legnagyobb kriptopénz eszköz között, amely kétszámjegyű nyereséget könyvelhetett el az elmúlt 24 órában, megelőzve a Bitcoin feleződési eseményét.

A likvidálások egy eszköz derivatív piacán történnek, amikor egy kereskedő pozícióját erőszakosan lezárják, mivel nincs elegendő pénzeszköz a fenntartásához.

A short likvidálások akkor fordulnak elő, amikor egy eszköz értéke hirtelen emelkedik, és az árfolyamcsökkenés mellett nyitott pozícióval rendelkező kereskedők kénytelenek kiszállni pozícióikból.

A Coinglass adatai szerint a SOL rövid likvidálásai 24 óra alatt összesen 13 millió dollárt tettek ki. A hosszú likvidálások viszont 9 millió dollárt tettek ki.

A SOL ármozgásának értékelése a napi grafikonon azt sugallta, hogy az elmúlt 24 óra kétszámjegyű árnövekedése rövid életű lehetett. Valójában a piaci szereplők körében továbbra is a medvés hangulat felülmúlja a bikás aktivitást.

A SOL Parabolic Stop and Reverse (SAR) indikátort alkotó pontok a SOL árfolyama felett voltak megfigyelhetőek a megjelenési időpontban, és április 5. óta így helyezkednek el.

A mutató a potenciális trendirányokat és a trendfordulókat azonosítja. Ha a pontjai egy eszköz árfolyama felett nyugszanak, akkor a piacról azt mondják, hogy csökken.

Azt jelzi, hogy az eszköz árfolyama csökken, és a csökkenő tendencia tartósan fennmaradhat.

Ezenkívül a SOL MACD vonalának (kék) leolvasása azt mutatta, hogy az érme jelző (narancssárga) és a nulla vonal alatt nyugszik.

Ez azt sugallta, hogy az eszköz kis mozgóátlaga a hosszabb távú mozgóátlaga alatt van.

Ez a kereszteződés, amely március 22-én következett be, a lendület bikáról medvére váltását jelezte, és megerősítette, hogy a SOL eladási aktivitása azóta meghaladta a felhalmozódást.

Érdekesség, hogy a SOL árfolyamának hosszan tartó csökkenése ellenére a Chaikin Money Flow (CMF) tovább emelkedett – egy bikás divergencia.

Ez jelentheti azt, hogy bár a SOL árcsökkenést regisztrált, az eszköz még mindig jelentős vételi érdeklődéssel rendelkezik.

Nagyobb piaci szereplők az áresés ellenére felhalmozhatják a SOL-t, a visszafordulás reményében.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!