Solana (SOL) technikai elemzés 02.24.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana (SOL)

A Solana (SOL) árfolyama csökkenő tendenciával mozog, és február közepe óta több alacsonyabb csúcsot és alacsonyabb mélypontot regisztrált.

A csökkenés következtében a Layer 1 (L1) token a piaci tartomány középvonala alá esett 79,49 és 126,27 dollár között.

A Solana (SOL) árfolyam a 99,64 dolláros 50 napos egyszerű mozgóátlagnak (SMA) köszönhetően támaszon ül.

Amennyiben ez a támaszszint megadja magát, a SOL a 100 napos SMA 88,21 dollárnál lévő szintjére eshet, vagy rosszabb esetben egy lépést lefelé, a piaci tartomány aljáig, 79,49 dollárig terjedhet.

A Relative Strength Index (RSI) az 50%-os középvonal alatt van, ami alacsony árfolyam-erősségre utal. A Moving Average Convergence Divergence (MACD) szintén a jelzővonala alatt van, ami egy medvés ciklusra utal.

Emellett a hisztogram sávjai az 50-es középvonal alatt vannak, pirosan villogva jelzik a medvék dominanciáját a SOL piacon.

A medvés tézist az Awesome Oscillator (AO) is hangsúlyozza, amelynek hisztogram sávjai pirosan villognak és a negatív tartomány felé közelítenek.

Ellenben, ha a bikák növelik a vételi nyomást, a Solana árfolyama elindulhat felfelé, a 102,88 dolláros támaszt ellenállássá változtatva, és ezt a támaszt ugródeszkaként használva hosszabb nyereséget érhet el.

Az e szint feletti fokozott bier lendület a SOL piaci értékét a február közepi csúcsok visszaszerzésével az 120 dolláros pszichológiai szint körül, vagy egy erősen bikás esetben a piaci tartomány csúcsáig, 126,27 dollárig terjedhet.

Egy ilyen lépés 25%-os emelkedést jelentene a jelenlegi szintek fölé.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

A Hashdex egy kombinált Bitcoin és Ether kriptoalap elindítását tervezi a Wall Streeten, miután az Egyesült Államokban zöld utat kapott a szabályozó hatóságoktól. Ugyanebben az időszakban...

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!