Solana (SOL) árfolyam elemzés 12.10.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana (SOL)

A Solana (SOL) továbbra is folyamatosan emelkedő tendenciát mutat, ami a közelmúltban fokozott vitákhoz vezetett.

A közelmúltban a Solana hónapok óta először lépte át a 70 dolláros árkategóriát. A napi időkeret grafikonjának részletes elemzése jelentős emelkedő tendenciákat mutatott az elmúlt napokban.

December 7-én 9,57%-os emelkedést tapasztalt, és elérte a 67 dollárt. Az ezt követő december 8-i kereskedés során még nagyobb, 10,59%-os emelkedés következett be, amivel a SOL árfolyama 74 dollár fölé emelkedett.

A cikk írásának időpontjában 72 dollár fölött tartozkódótt, ami kisebb csökkenést mutat azóta 4%-ot jelent. A SOL utoljára 2022 májusa körül kereskedett hasonló árfolyamsávban.

Továbbá minden jel arra utal, hogy a jelenlegi értékelés szerint felfelé ívelő tendenciát mutat.

A Relatív Erősség Index (RSI) 68 felett volt, ami túladott helyzetben bikás tendenciát jelez, korrekció lehetőségével.

Ezenkívül a MACD („Moving Average Convergence Divergence”) mozgóátlag konvergencia divergencia nulla felett volt, és a vonalak 4 felett voltak, ami robusztus bika trendre utal.

Ez a figyelemre méltó trend a szélesebb kriptopénz közösség figyelmét is felkeltette.

A Solana árfolyamának közelmúltbeli emelkedése jelentősen felerősítette a SOL-ról szóló vitát.

Ezt jelezte a Santimente oldalon közzétett társadalmi dominancia diagram. A grafikon elemzése azt mutatta, hogy az elmúlt közel öt hónap egyik legmagasabb pontjára emelkedett.

A cikk írásakor a közösségi dominancia 4,9% körül mozgott. Legutóbb november 1-jén jegyeztek fel magasabb társadalmi dominanciát, akkor 5,7% körül volt.

A közösségi dominancia jelenlegi szintje ráadásul azt jelzi, hogy a SOL jelenleg a kriptotér közel 5%-ában vita tárgyát képezi.

Ez olyan lehetséges forgatókönyvet sugall, amelyben több ember kényszerülhet a vásárlásra a kimaradástól való félelem (FOMO) miatt, ami hozzájárul az árfolyam további felfelé irányuló nyomásának kialakulásához.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!