Shiba Inu (SHIB) technikai elemzés 05.04.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Shiba Inu (SHIB)

A Shiba Inu (SHIB) árfolyammozgásának értékelése a 3 napos grafikonon egy ereszkedő háromszög kialakulását mutatta.

Egy ereszkedő háromszög akkor alakul ki, amikor egy eszköz árfolyama a támasz- és ellenállási vonalak között kötődik, háromszög alakot alkotva a grafikonon.

Az eszköz árfolyama vagy a támasz alá törik és folytatja a csökkenést, vagy kitör a háromszögből és emelkedő tendenciát indít.

A SHIB Fibonacci-retracementjének leolvasása azt mutatta, hogy ha a medvék további lefelé irányuló nyomást gyakorolnak az árfolyamára, és az a támasz alá törik, akkor a mémcoin árfolyama tovább csökkenhet 18%-kal, és 0,000018 dolláros mélyponton kereskedhet.

Ez az esés lehetségesnek tűnik, mivel az érme továbbra is csökkenő keresletet regisztrál.

A Santiment adatai szerint a SHIB 30 napos mozgóátlagon megfigyelt napi aktív címei 56%-os csökkenést mutattak a SHIB tranzakciókban részt vevő címek napi számában az elmúlt hónapban.

Ugyanígy a mémcoin iránti új kereslet is zuhant. Az on-chain adatszolgáltató szerint ugyanezen időszak alatt ugyanis 51%-kal csökkent a SHIB napi kereskedéséhez létrehozott új címek száma.

Az aktív, egy eszközzel kereskedő címek számának csökkenése gyakran az alacsony kereskedési volumen előjele. Amikor ez a csökkenés tartósan fennáll, az eszköz árfolyamára nehezedő lefelé irányuló nyomás fokozódik.

Az előre jelzett 0,0002 dollár alá esés akkor lehetséges, ha a SHIB továbbra is csökkenő keresletet regisztrál.

Továbbá a SHIB magas piaci érték és realizált érték (MVRV) aránya miatt fokozott eladási nyomásnak van kitéve.

Ez a metrika egy eszköz aktuális piaci ára és az adott eszközért megszerzett minden érme vagy token átlagos ára közötti arányt méri.

A cikk megjelenésekor a SHIB MVRV-aránya 38,28% volt, és felfelé tartott. Ha egy eszköz MVRV-aránya ilyen módon pozitív, akkor az eszköz túlértékeltnek tekinthető.

Ez azt jelenti, hogy az eszköz tulajdonosainak jelentős része „pénzénél van”, ami kiváltja az eladás és a nyereség rögzítésének szükségességét.

A SHIB értékének csökkenése ellenére azonban a piaci szereplők körében az utóbbi időben ismét bikás hangulat alakult ki. Az érme súlyozott hangulata például a szerkesztés idején pozitív volt, és április 30. óta az is.

Ha ez a bikás hangulat fennmarad, a SHIB árfolyama kitörhet a jelenlegi felfelé ívelő mintázatból, és a grafikonokon 0,00003 dolláron kereskedhet.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!