Robert Kiyosaki távol tartja magát a Bitcoin ETF-ektől

-

Robert Kiyosaki, a Rich Dad Poor Dad című könyv szerzője befektetési tanácsai és Bitcoin-párti állásfoglalása miatt népszerű a közösségi médiaplatformon az X-en.

A péntek kora reggeli órákban Kiyosaki megosztotta gondolatait a Bitcoin ETF-ekről, és a „Wall Street-i” változat helyett az eszköz közvetlen tartása mellett érvelt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Rich Dad Poor Dad szerzője Bitcoin-t tart, de nem BTC ETF-eket

Robert Kiyosaki nemrégiben az X-en közzétett tweetjében válaszolt arra a kérdésre, hogy „Veszel-e Bitcoin ETF-et?”

A szerző ugyan ismert Bitcoin-párti és -szorgalmazó, de kifejtette, hogy a tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) jobbak a legtöbb ember és intézmény számára.

Mint vállalkozó, távol tartja magát a Wall Street pénzügyi termékeitől, és inkább a sajátjait pakolgatja.

A Bitcoin közvetlenül történő birtoklása megköveteli, hogy az ember okosabb legyen, mint a legtöbb ETF-vásárló, Kiyosaki szerint ez a legjobb megoldás számára. A vállalkozó a felhasználók körében továbbra is népszerűsíti az aranyat, az ezüstöt és a Bitcoint.

Robert Kiyosaki
Forrás: X

Az ARK Investment Management Cathie Woodja nemrég azt jósolta, hogy a Bitcoin ára „optimális allokációval” elérheti a 2,3 millió dollárt.

Kiyosaki támogatta Cathie állítását, és azt mondta:

„Ha igaza lesz, azt fogom kívánni, bárcsak többet vásároltam volna”.

A Bitcoin híve elismeri, hogy Wood jóslata tévedhet. Attól függetlenül, hogy Wood jóslata helyes-e, Kiyosaki támogatását fejezte ki a hibák elkövetése és az azokból való tanulás tekintetében, amikor befektetéssel és Bitcoin-vásárlással foglalkozik.

Olvastad már? Minden tudnivaló a Wazamba bitcoin kaszinók működéséről

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!