Robert Kiyosaki ismét a kötvénypiac összeomlására figyelmeztet

-

A Gazdag Papa, Szegény Papa című könyv szerzője, Robert Kiyosaki arra figyelmezteti a befektetőket, hogy a kötvénypiac összeomlóban van, és mindenkit arra bíztat, hogy fektessenek biztonságosabb, valódi eszközökbe, amilyen például a bitcoin, mielőtt ezeknek az ára megugrik.

Kiyosaki nem először kritizálja a pénzügyi tanácsadókat, amiért a kötvényeket biztonságos befektetésként reklámozzák, és jelentős veszteségeket jósol az AAA minősítésű kötvények és a kereskedelmi ingatlanok összeomlása esetén.

Az író szerint a bitcoin árfolyama könnyedén elérheti a 2,3 millió dolláros szintet is.

Közeleg az árfolyam-növekedés

A Gazdag Papa könyvek szerzője vasárnap a X közösségi média platformon posztolta a figyelmeztetését a követői számára, borús képet festve a jövőről.

kötvény
Forrás: X

„A legnagyobb hazugság, amit a pénzügyi tanácsadók a hiszékeny kisbefektetőknek mondanak. A hazugság az, hogy a kötvények biztonságosak. Milliók, még az úgynevezett professzionális befektetők is veszteségeket szenvednek, amikor az AAA minősítésű kötvények és a kereskedelmi ingatlanok összeomlanak. Az egykor csillogó irodai ingatlanpiac nem tudja fizetni a hiteleket, ami az összes befektetőt tönkreteszi, amikor az AAA kötvények összeomlanak. Jobb, ha biztonságosabb valódi eszközökbe, például arany, ezüst és bitcoin, fekteted a pénzed, mielőtt ezeknek az ára felrobban.”

Veszélyes vizeken

A neves szerző folyamatosan figyelmeztet a közelgő tőzsdei és kötvénypiaci összeomlásokra, és arany, ezüst, valamint bitcoin vásárlását javasolja a befektetőknek.

Áprilisban azt jósolta, hogy a bitcoin elérheti a 2,3 millió dollárt, és arra számít, hogy már idén szeptemberre eléri a 100,000 dollárt.

Gyakran arra bíztatja a követőit, hogy hagyják el az amerikai dollárt a bitcoin javára, mivel a fiat valutákat bukott pénznek tartja.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Márciusban a bitcoinról úgy nyilatkozott, hogy egy tökéletes védekező-eszköz a megfelelő időben, és az amerikai dollárt óriási Ponzi-sémának, piramisjátéknak titulálta.

Ez az újabb figyelmeztetés és a követőinek adott tanács újabb hullámot indíthat a kriptovaluták és a valódi eszközök iránti érdeklődésben, különösen azok körében, akik biztonságosabb befektetési lehetőségeket keresnek a pénzügyi piacok jelenlegi bizonytalanságai közepette.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!