Cristiano Ronaldo újabb NFT-kollekciót ad ki

-

A portugál futballsztár, Cristiano Ronaldo bejelentette, hogy elindítja negyedik NFT kollekcióját a Binance tőzsdével együttműködésben.

Az új kollekció, amely május 29-én debütál a Binance NFT Marketplace-en, kiemeli a focista karrierjének legfontosabb pillanatait.

„A futballpályafutásom során bejártam a világot, és megtiszteltetés volt a legnevesebb klubokban játszani. Most itt az ideje, hogy te is csatlakozz hozzám ezen az utazáson.”

Gyűjteményes érték, valódi jutalom

A kollekcióban található NFT-k pontos száma a sorozat megjelenéséig nem kerül nyilvánosságra, és az árakat sem közölték eddig.

Azonban a bejegyzés szerint minden NFT ára azonos lesz, kivéve a szuper ritka példányokat.

Cristiano Ronaldo
Forrás: X

A korábbi Cristiano Ronaldo NFT kollekciók extra bónuszokat kínáltak a digitális világon kívül is, beleértve a prémium élményeket, ahol a tulajdonosok meghívást kaptak, hogy magával a legendával focizzanak egy Binance promóció részeként.

Ronaldo a vádlottak padján

Ronaldo mindenesetre nem ülhet nyugodtan a babárjain, a futballsztárt nemrégiben perelték be egy amerikai körzeti bíróságon Floridában, korábbi NFT kollekciói értékesítése kapcsán, amelyben részt vett, szintén a Binance közreműködésével.

A felperesek azzal vádolták Ronaldót, hogy népszerűsítette, segítette és aktívan részt vett a nem regisztrált értékpapírokként besorolt kriptopénzek értékesítésében a Binance-szal együttműködésben, és hogy tudnia kellett volna, hogy a Binance ilyen illegális tevékenységekben vesz részt.

Közvetett részvétel

A Ronaldo elleni per a Binance korábbi jogi problémáiból fakadt, amelyek során az alapító Changpeng „CZ” Zhao-t bűnösnek találták az Egyesült Államokban.

2024 áprilisában négy hónap fogvatartásra ítélték egy pénzmosási ügyben való részvétele miatt.

Ez az új NFT kollekció a jogi visszásságok ellenére is újabb mérföldkő lehet mind a kriptopénzek, mind a digitális művészet világában.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Kamala Harris véget vethet a Ripple vs. SEC pereskedésnek?

Azok számára, akik abban reménykednek, hogy a Ripple vs. SEC per hamarosan lezárul, James Murphy ügyvéd, más néven MetaLawMan, megadja a választ. Az ő spekulációi azt...

Az Ethereum ETF-ek rekord 1 milliárd dolláros kereskedési volumennel debütálnak

Az Ethereum ETF-ek figyelemre méltó debütálást hajtottak végre, ami jelentős mérföldkövet jelent a digitális eszközök számára a hagyományos pénzügyi piacokon. A bevezetés során nyolc kibocsátótól kilenc...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!