Robert Kiyosaki a világtörténelem legnagyobb változását jósolja

-

A neves író és pénzügyi szakértő, Robert Kiyosaki elgondolkodtató tweet-tel keltett izgalmat, amelyben merész jóslatot tett egy közelgő globális átalakulásról.

A „Rich Dad Poor Dad” című, nagy hatású könyvéről széles körben ismert Kiyosaki azt állítja, hogy a világ egy példátlan paradigmaváltás küszöbén áll, amely mélyreható következményekkel jár majd a világgazdaságra nézve.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Bár a szerző elsősorban a pénzügyi helyzetre összpontosít, hangsúlyozza, hogy előrejelzése túlmutat a puszta monetáris szempontokon.

Szilárd meggyőződése, hogy az optimista nézeteket követők durva meglepetésben fognak részesülni, míg a reális, sőt pesszimista álláspontot követők végül győztesen fognak kikerülni ebből a közelgő átalakulásból.

„Készüljetek fel!”

Az elmúlt hónapokban Kiyosaki egyre nagyobb aggodalmát fejezte ki a pénzügyi szektor stabilitásával kapcsolatban.

Tweeteken keresztül óvatos figyelmeztetéseket adott ki a lehetséges bankcsődökkel kapcsolatban, különösen a jelzáloghiteles megavállalatokat jelölte meg különösen veszélyeztetettként.

Ahelyett, hogy vakon bízna az olyan kormányzati intézményekben, mint a Federal Reserve vagy a Pénzügyminisztérium, Kiyosaki arra bátorítja az embereket, hogy gyakoroljanak független kritikus gondolkodást.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A szerző stratégiája az egyén pénzügyi jövőjének biztosítására egyszerű, fektessünk tárgyi eszközökbe.

Júniusban azt a rendíthetetlen meggyőződését közvetítette, hogy a közelgő ingatlanválság meghaladja majd a 2008-as pénzügyi visszaesés nagyságrendjét.

A vihar átvészeléséhez Kiyosaki olyan tárgyi eszközök, mint az arany, az ezüst és a Bitcoin (BTC) beszerzését szorgalmazza.

A szerző lelkesen védi az alternatív eszközök választását, azt állítva, hogy az arany, az ezüst és a Bitcoin testesítik meg a valódi pénz lényegét.

Ezzel szemben a készpénzt elveti, mivel az nem több, mint triviális „szemét”.


Olvastad már? Az IMF globális kriptovaluta-platformot fejleszt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!