Ripple (XRP) technikai elemzés 12.08.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple (XRP)

Az Ripple (XRP) árfolyama az elmúlt hetekben konszolidálódott az USDT párhoz képest.

Egyelőre nem mutat jelentős esési vagy emelkedési hajlandóságot. A BTC-vel szemben azonban a dolgok másképp festenek.

Az USDT-vel szemben az árfolyamot a 0,6 dolláros szint támogatta. Mégsem pattant vissza jelentős bikás lendülettel. Amennyiben ez a szint kitart, az ár rövid távon a 0,72 dolláros ellenállási szint felé emelkedhet.

Másrészt, a 0,6 dolláros szint áttörése a 200 napos mozgóátlagig való esést eredményezne, amely nincs messze, a 0,54 dolláros szint közelében mozog.

Mondanom sem kell, hogy a 200 napos mozgóátlag alatti csökkenés nagyon medvés lenne, mivel a következő jelentős támaszszint a 0,45 dolláros területen található.

A BTC-vel szemben az árfolyam folyamatosan alacsonyabb csúcsokat és alacsonyabb mélypontokat produkál. Már az 1800 SAT és az 1600 SAT támaszszintet is áttörte lefelé.

A piac azonban valószínűleg visszahúzódik a letört 1600 SAT zónához, amely mostanra ellenállási szintté változott, ahogy azt az árfolyammozgás is sugallja.

A Relatív Erősség Index is túladott jelzést mutat, ami tovább növeli egy ilyen visszahúzódás valószínűségét az elkövetkező napokban. A szintről való visszalökés ezután további esést nyitna meg az 1250 SAT támaszzóna felé.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ripple (XRP) technikai elemzés 03.04.

Prémium Ripple (XRP) A Ripple (XRP) szombaton új 2024-es csúcsra, 0,65 dollárra emelkedett, majd hétfő kora reggel kisebb visszaesést szenvedett 0,63 dollárra. A SEC kontra Ripple per fejleményei...

A ChatGPT ezeket a kriptókat nevezte meg a 2024-es bikafutás legnagyobb nyerteseiként

Vendégbejegyzés A kriptopénzpiac jelenlegi kedvező forgatókönyve közepette a Bitcoin erős teljesítményt mutatott, megtartva 62 ezer dollár feletti értékét. A folyamatban lévő rally ellenére a kriptopiac enyhe lassulást...

Az Ethereum alapítója szerint a kriptoipar kezd erőre kapni

Joe Lubin, az Ethereum egyik alapítója az ETHDenver konferencián tartott beszédében úgy fogalmazott, hogy a kriptoipar fontos szerepet fog játszani a jövőben, és a dolgok...

Hitelrontási pert indít a Tether a Wall Street Journal ellen

A Wall Street Journal egy cikkében összefüggésbe hozta az USDT stablecoin kibocsátóját, a Tethert, és a Bitfinex tőzsdét számos illegális tevékenységgel köztük csalással, pénzmosással, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!