Ripple (XRP) technikai elemzés 10.27.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple (XRP)

A Ripple (XRP) nehezen tudott a tartományi csúcs fölé emelkedni, mivel az altcoin továbbra is 0,46 és 0,55 dollár között mozgott.

Az elmúlt héten a vevők 9,3%-os nyereséggel túllépték a középső tartományt, és az XRP-t a tartományi csúcsra vitték.

A 0,55 dolláros árzónánál azonban az eladási nyomás eddig megakadályozta a kitörést.

A szélesebb kriptopiacon a Bitcoin (BTC) továbbra is 34 ezer dollár felett kereskedett, a szilárd kereslet pedig fenntartotta a bikás hangulatot.

A 12 órás időkeret azt mutatta, hogy a bikák a 0,55 dolláros árfolyamküszöböt nehéz szintnek találták. Ez nyilvánvaló volt a szeptember 29-i és október 3-i medvés visszautasításokban az árszintnél.

A 0,55 dolláros árzónában lévő medvés megbízási blokk (OB) jelenléte korlátozta a bikás rallyt, mivel az elmúlt 48 órában az árazás ezen a szinten mozgott.

A 0,55 dolláros árfolyamnál tapasztalható medvés aktivitás ellenére a chartmutatók növekvő bullish momentumot jeleztek.

A Relative Strength Index (RSI) éppen a túlvásárolt zóna felé tendált, kiemelve az erős vételi nyomást.

Emellett a Chaikin Money Flow pozitív volt, ami jó tőkebeáramlásra utalt, míg az On Balance Volume (OBV) emelkedése az elmúlt napok növekvő vásárlási volumenére utalt.

Így a vételi nyomás azt eredményezheti, hogy a vevők felszámolják a medvés rendelési blokkot, rövid távú nyereségcélokkal a 0,6 és 0,65 dolláros árszinteken.

rippleFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

A nagy piaci szereplők ezen a héten vásárolnak kriptovalutákat

Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, egyes kulcsszereplők figyelemre méltó lépéseket tesznek a kriptopénzpiacon. Ezek a piacvezetők befektetési döntései gyakran jelzik a trendeket, értékes...

A PEPE-árfolyam veszélyben? Íme, mit tartogat a hét a mémcoin számára

Mindenkinek a kedvenc mémecoinja jelenleg egy kissé szorult helyzetben van. A PEPE, a Solana-alapú mémcoin, amely a múlt héten sokakat milliomossá tett, már körülbelül három...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!