A Bitget listázta a Tottenham Hotspur Fan Tokent (SPURS)

-

Az új tokennel a Bitget világszerte kiszolgálja a sport tokenek rajongóinak igényeit.

A Bitget, egy vezető kriptopénz tőzsde és copy trading platform, örömmel jelenti be, hogy a platform az első központosított tőzsdék egyike, amely a Tottenham Hotspur Fan Tokent (SPURS) listázza az Innovációs Zónában és a Fan Token Zónában.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A SPURS token a Tottenham Hotspur labdarúgóklub, az angliai Premier League labdarúgó klub – hivatalos szurkolói tokenje.

A Chilizzel együttműködésben kifejlesztett token hivatalos engedélyt kapott, és egyedülálló lehetőséget kínál a szurkolóknak, hogy innovatív módon kapcsolódjanak kedvenc futballklubjukhoz.

A Tottenham Hotspur Fan Token (SPURS) része a szurkolói tokenek növekvő tendenciájának a sportiparban.

 

Lehetővé teszi a szurkolók számára, hogy részt vegyenek a klubhoz kapcsolódó tevékenységekben, döntéshozatali folyamatokban és exkluzív szurkolói élményekben.

A SPURS token a Chiliz blokkláncon van telepítve, ami átláthatóságot, biztonságot és zökkenőmentes tranzakciókat biztosít a felhasználók számára.

A Tottenham Hotspur masszív globális szurkolói bázissal büszkélkedhet, világszerte mintegy 32 millió rajongóval.

A klub népszerűsége túlmutat az Egyesült Királyságon, Európában, Dél-Koreában és más régiókban is jelentős a rajongótábora.

A SPURS token bevezetésével a rajongók a világ minden tájáról aktívan kapcsolatba léphetnek a klubbal, és egyedülálló előnyöket és élményeket élvezhetnek.

Több lehetőség az innovatív kriptoprojektek számára

A Bitget döntése a Tottenham Hotspur Fan Token (SPURS) bevezetéséről összhangban van azzal az elkötelezettségével, hogy a felhasználók számára hozzáférést biztosítson az innovatív és ígéretes projektekhez.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Gracy Chen, a Bitget ügyvezető igazgatója hangsúlyozza a SPURS tőzsdei bevezetésének fontosságát, és kiemeli annak nagyszerű perspektíváit:

Nagy örömmel üdvözöljük a Tottenham Hotspur Fan Tokent (SPURS) a Bitget platformon. Ez a tőzsdei jegyzés jelképezi elkötelezettségünket az iránt, hogy felhasználóinknak egyedülálló lehetőségeket kínáljunk a kedvenc sportcsapataikkal való kapcsolattartásra. Hisszük, hogy a szurkolói tokenek képesek forradalmasítani a szurkolói elkötelezettséget a sportiparban, és büszkén támogatjuk ezt a mozgalmat.

Azzal, hogy a Bitget kibővítette kínálatát a szurkolói tokenekkel, és a legendás labdarúgó Messi hivatalos partnere, a Bitget célja, hogy javítsa a felhasználók kereskedési élményét, és mélyebb kapcsolatokat alakítson ki a sportrajongók és kedvenc klubjaik között.

2023-ban a Bitget tőzsde egy nagyszabású márkaátalakítási kampányon esett át.

Olvastad már? A Bitcoin-rally legjobb választásai – Solana (SOL), Ethereum (ETH), Chainlink (LINK), Dogecoin (DOGE), Polygon (MATIC)

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!