A Bitget listázta a Tottenham Hotspur Fan Tokent (SPURS)

-

Az új tokennel a Bitget világszerte kiszolgálja a sport tokenek rajongóinak igényeit.

A Bitget, egy vezető kriptopénz tőzsde és copy trading platform, örömmel jelenti be, hogy a platform az első központosított tőzsdék egyike, amely a Tottenham Hotspur Fan Tokent (SPURS) listázza az Innovációs Zónában és a Fan Token Zónában.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A SPURS token a Tottenham Hotspur labdarúgóklub, az angliai Premier League labdarúgó klub – hivatalos szurkolói tokenje.

A Chilizzel együttműködésben kifejlesztett token hivatalos engedélyt kapott, és egyedülálló lehetőséget kínál a szurkolóknak, hogy innovatív módon kapcsolódjanak kedvenc futballklubjukhoz.

A Tottenham Hotspur Fan Token (SPURS) része a szurkolói tokenek növekvő tendenciájának a sportiparban.

 

Lehetővé teszi a szurkolók számára, hogy részt vegyenek a klubhoz kapcsolódó tevékenységekben, döntéshozatali folyamatokban és exkluzív szurkolói élményekben.

A SPURS token a Chiliz blokkláncon van telepítve, ami átláthatóságot, biztonságot és zökkenőmentes tranzakciókat biztosít a felhasználók számára.

A Tottenham Hotspur masszív globális szurkolói bázissal büszkélkedhet, világszerte mintegy 32 millió rajongóval.

A klub népszerűsége túlmutat az Egyesült Királyságon, Európában, Dél-Koreában és más régiókban is jelentős a rajongótábora.

A SPURS token bevezetésével a rajongók a világ minden tájáról aktívan kapcsolatba léphetnek a klubbal, és egyedülálló előnyöket és élményeket élvezhetnek.

Több lehetőség az innovatív kriptoprojektek számára

A Bitget döntése a Tottenham Hotspur Fan Token (SPURS) bevezetéséről összhangban van azzal az elkötelezettségével, hogy a felhasználók számára hozzáférést biztosítson az innovatív és ígéretes projektekhez.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Gracy Chen, a Bitget ügyvezető igazgatója hangsúlyozza a SPURS tőzsdei bevezetésének fontosságát, és kiemeli annak nagyszerű perspektíváit:

Nagy örömmel üdvözöljük a Tottenham Hotspur Fan Tokent (SPURS) a Bitget platformon. Ez a tőzsdei jegyzés jelképezi elkötelezettségünket az iránt, hogy felhasználóinknak egyedülálló lehetőségeket kínáljunk a kedvenc sportcsapataikkal való kapcsolattartásra. Hisszük, hogy a szurkolói tokenek képesek forradalmasítani a szurkolói elkötelezettséget a sportiparban, és büszkén támogatjuk ezt a mozgalmat.

Azzal, hogy a Bitget kibővítette kínálatát a szurkolói tokenekkel, és a legendás labdarúgó Messi hivatalos partnere, a Bitget célja, hogy javítsa a felhasználók kereskedési élményét, és mélyebb kapcsolatokat alakítson ki a sportrajongók és kedvenc klubjaik között.

2023-ban a Bitget tőzsde egy nagyszabású márkaátalakítási kampányon esett át.

Olvastad már? A Bitcoin-rally legjobb választásai – Solana (SOL), Ethereum (ETH), Chainlink (LINK), Dogecoin (DOGE), Polygon (MATIC)

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre kisebb az USDT részesedése a tőzsdéken

Az USDT piaci részesedése a központosított kriptotőzsdéken 2024-ben 82%-ról 74%-ra csökkent. Bár az elmúlt években számos nagy horderejű összeomlás és árfolyam-ingadozás történt, a stablecoinok iránt...

A Bitcoin visszaszerzi a 60.000 dolláros szintet: Itt egy lista fontosabb altcoinokról

A Bitcoin jelenleg 60.000 dolláron áll, és megpróbálja visszaszerezni a jelenlegi szintek feletti kritikus tartományi mélypontokat. Miközben vannak pozitív jelek, még mindig van mit tenni ahhoz,...

A Shiba Inu ETF beindítja a pletykákat és 4.000%-os égési rátát vált ki, de ez a másik token gyorsabban fog égetni

Vendégbejegyzés A Shiba Inu (SHIB) közösség izgalomtól és spekulációktól pezseg egy lehetséges Shiba Inu ETF-ről szóló pletykák miatt. A pletyka nagy érdeklődést váltott ki, és a...

3 alulértékelt token 10-szeres emelkedésért idén!

Prémium A kriptopénzek piaca ezen a héten fokozott áringadozást mutatott, ami rávilágított a kriptopénz területen a vételi és eladási nyomás növekedésére. Emellett a top tokenek sikeresen újra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!