A Bitcoin-rally legjobb választásai – Solana (SOL), Ethereum (ETH), Chainlink (LINK), Dogecoin (DOGE), Polygon (MATIC)

-


Vendégjegyzés


A kriptopénzek piaca mindig is az érzelmek hullámvasútja volt, az árak új magasságokba emelkedtek és új mélységekbe zuhantak.

A közelmúlt eseményei azt mutatták, hogy a Bitcoin 2022 májusa óta először lépte át a 35.000 dolláros határt, és a spekulációk szerint hamarosan jóváhagyják az Egyesült Államokban a spot bitcoin ETF-et.

A Bitcoin árfolyamának ez az ugrásszerű emelkedése szükségszerűen más kriptovaluták hasonló emelkedését is eredményezte.

Miközben a Bitcoin dominanciája egyre nő, más altcoinok, mint a Solana (SOL), Ethereum (ETH), Chainlink (LINK), Dogecoin (DOGE), Polygon (MATIC) próbálnak lépést tartani vele.

E háttérben egy új szereplő, a ScapesMania (MANIA) egyre nagyobb figyelmet kap és sokak érdeklődését felkelti.

Nehéz ellenállni a kísértésnek, hogy kriptopénzbe fektessünk, amikor minden nap egy újabb coin meteorikus emelkedéséről szóló hírek vannak napirenden. Emellett ez egy remek módja a vagyon gyarapításának.

A stratégiai cselekvés ideje most jött el, különösen, mivel a Bitcoin ETF amerikai jóváhagyása a küszöbön áll.

Íme, az a hat érme, amelyről úgy gondoljuk, hogy a belátható jövőben a legnagyobb növekedést fogja produkálni!

Top 6 választás a Bitcoin rallyban:

  1. ScapesMania (MANIA): A kripto színtéren megkülönböztető erőként feltörekvő ScapesMania innovációt és erőteljes növekedést ígér, amelyet egyedülálló üzleti modellje és a jelentős tőzsdei jegyzésekből származó közelgő kitettség táplál.
  2. Solana (SOL): A Solana (SOL) mért növekedést és befektetői érdeklődést mutat, de ez bármikor megváltozhat, tekintettel a kriptopénz-ipar kiszámíthatatlan természetére.
  3. Ethereum (ETH): Az Ethereum (ETH) ígéretesnek tűnik a közelmúltbeli nyereséggel, azonban jelentős ellenállási szintekkel küzd.
  4. Chainlink (LINK): A Chainlink (LINK) hiánypótló fókusza az eszköz tokenizációra egyaránt figyelmet és szkepticizmust vált ki a hosszú távú önálló sikerét illetően, ami kiegyensúlyozott kilátásokat sugall, de lenyűgöző növekedését nem lehet tagadni.
  5. Dogecoin (DOGE): A Dogecoin (DOGE) esetében lehetséges a gyors fejlődés, a meredek hanyatlás vagy akár a fokozatos fejlődés. A piac hangulata a döntő tényező.
  6. Polygon (MATIC): A Polygon (MATIC) hozzájárulása az Ethereum ökoszisztémájához figyelemre méltó, de növekedési potenciálja továbbra is a szélesebb piaci trendektől és az Ethereum saját skálázhatósági megoldásaitól függ.

ScapesMania (MANIA): (x500%+)

Míg a nagyobb kriptovaluták volatilitással küzdenek, a ScapesMania szinte garantált 400-500%-os hozamot képes nyújtani.

Az innovatív projekt jelenleg előértékesítésben van, ami azt jelenti, hogy a tulajdonosok jól megfizetik a várakozásukat.

Az előértékesítés több fordulóból áll, a jelenlegi pedig hatalmas, 85%-ot megközelítő kedvezményt kínál a vásárlásra. Ha van olyan pillanat, amikor érdemes bízni a hype-ban, akkor az most van!

A tokenek ára alacsony, ami azt jelenti, hogy a pénztárcádtól függetlenül kihasználhatod az ajánlatot.

A ScapesMania-hoz való csatlakozásnak nincs hátránya és rengeteg potenciális haszna, még akkor is, ha nincs sok pénzed, amit felhasználhatnál.

Az érme jellemzőinek közelebbi vizsgálata számos vonzó szempontot tár fel.

A ScapesMania például lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy részt vegyenek egy több milliárd dolláros iparágban, és számos olyan funkcióval rendelkezik, amely a felhasználók elkötelezettségét fenntartja, és arra ösztönzi őket, hogy továbbra is részt vegyenek.

Továbbá a projekt tokenomikája átlátható és biztonságos, és a legutóbbi 150.000 dolláros nyereményjáték hozzáadása lehet az utolsó simítás, ami ahhoz szükséges, hogy a korai rajongókból teljes értékű fanatikusok váljanak.

Azoknak, akik még mindig mérlegelik, hogy melyik előértékesítési projektet válasszák, tudniuk kell, hogy a ScapesMania jövőképe rendkívül ambiciózus.

Ez további listázások, fejlesztések és egy olyan egyedi, hiánypótló koncepció fejlesztése formájában valósul meg, amelyet még nem fogadtak el kriptokörökben.

Mindezeket figyelembe véve nem meglepő, hogy az előértékesítési számok kiemelkedőek – ez hosszú távon biztosan sokak számára jelenthet áldást.

>>> Csatlakozzon az elővételes vásárláshoz 83% kedvezménnyel <<<

A ScapesMania már ott tart, hogy a korábbi vásárlók már feltételezhetik, hogy remek döntést hoztak, és most azoknak is eljött az ideje, akik még nem próbálták ki a projektet.

Szállj be most, hogy elérd a 400-500%-os vagy talán még magasabb potenciális megtérülést.

Solana (SOL): Altcoin erőmű

solana

A Solana (SOL) sok befektető számára jelentett reményt, különösen az elmúlt hét lenyűgöző, 23%-os emelkedése miatt.

Ez az altcoin ellenálló képességről tett tanúbizonyságot, különösen a harmadik pénzügyi negyedévben, amely a kriptopiac számára hagyományosan kihívásokkal teli időszak.

A Solana (SOL) rugalmasságát, megbízhatóságát és biztonságát dicsérték, és a Total Value Locked (TVL) továbbra is éves csúcsok közelében van.

A Solana jelenleg 23,50 dollár közelében kereskedik, és sok kripto rajongó figyelmét felkeltette.

A szakértők szerint a következő napokban a 28 dolláros szintre emelkedhet, ami 19%-os felértékelődést jelent.

Ezt a bikás hangulatot más kereskedők és technikai elemző platformok is visszhangozzák, sokan ígéretes vételnek tartják a Solana (SOL) részvényt.

Bár a jelenlegi lendület pozitív, elengedhetetlen, hogy kiegyensúlyozott szemlélettel közelítsünk a Solana-hoz.

Az olyan óriásokkal való integrációja, mint a Visa és a Shopify, előnyt jelent, de a kriptopiac volatilis jellege miatt a befektetőknek óvatosan kell eljárniuk.

Ethereum (ETH): A kriptóriás utazása

Az Ethereum (ETH) figyelemre méltó utat járt be, az elmúlt héten 16%-os emelkedést produkált.

Azonban kemény versenyben áll a Bitcoin ellen, amely ugyanebben az időszakban 20%-os emelkedést produkált. Az Ethereum (ETH) nemrég áttörte a kulcsfontosságú ellenállást az 1.745 dollárnál, ami optimizmust keltett.

A kriptoközösség szorosan figyeli az Ethereum (ETH) ellenállási szintjét az 1.960 dollárnál. Ez a „vételi fal” jelentős akadályt jelent, sok befektető potenciálisan ezen az árfolyamponton szeretne eladni.

Az Ethereum (ETH) és a Bitcoin közötti korreláció tagadhatatlan. A Bitcoin árfolyamának esetleges korrekciója hatással lehet az Ethereumra (ETH).

Míg egyes elemzők az Ethereum esetében bikás tendenciát jósolnak, mások potenciális kihívásokat látnak, különösen az 1.960 dolláros fenyegető ellenállással.

Chainlink (LINK): A valós világ eszközeinek összekapcsolása

A Chainlink (LINK) a valós világbeli eszközök tokenizálásával való kapcsolata miatt keltette fel a figyelmet.

A blokkláncok és a valós világban működő alkalmazások közötti hídként betöltött szerepe megszilárdította a piaci pozícióját.

A Chainlink (LINK) stratégiai pozícionálása a blokklánc-térben potenciális jelöltet jelent a tartós növekedésre.

Tekintettel a valódi világbeli eszközök tokenizációjával való kapcsolatára és együttműködésére, Chainlink (LINK) növekedésre van felkészülve.

Azonban, mint minden kriptovalutát, ezt is kiegyensúlyozott szemlélettel kell megközelíteni.

Dogecoin (DOGE): A mémtől a mainstreamig

A Dogecoin (DOGE), amely eredetileg a Bitcoin paródiája volt, számos kereskedő körében legitimitásra talált.

A magas profilú támogatók növelték a vonzerejét, de nem mentes a kihívásoktól, különösen a folyamatban lévő perek miatt.

A Dogecoin (DOGE) útját az ingadozás jellemezte, amelyet gyakran külső tényezők és jóváhagyások befolyásoltak.

A Dogecoin (DOGE) jövője továbbra is bizonytalan. Egyszerűsége és a támogatók előnyhöz juttatják, de a kriptopiac volatilitása miatt a pályája gyorsan változhat.

Polygon (MATIC): Az Ethereum képességeinek bővítése

A 2017-ben indított Polygon célja az Ethereum skálázhatósági problémáinak kezelése. Egyedülálló blokkláncával és módosított proof-of-stake konszenzusmechanizmusával különbözteti meg magát.

A Polygon (MATIC), a Polygon natív kriptopénze döntő szerepet játszik a hálózat biztosításában és irányításában. Tranzakciós díjakra és a stakingért járó jutalmakra használják.

A Polygon az Ethereum képességeinek fejlesztésére való összpontosítása egyedülálló pozíciót biztosít a piacon.

A kriptopiacot érintő szélesebb körű kihívások azonban hatással lehetnek a növekedési pályájára.

Összefoglalva

A kriptopénzek piaca folyamatosan fejlődik, és az olyan új szereplők, mint a ScapesMania, egyre nagyobb teret hódítanak.

Miközben a Bitcoin dominanciája növekszik, az altcoinok, mint a Solana (SOL), Ethereum (ETH), Chainlink (LINK), Dogecoin (DOGE), Polygon (MATIC), lehetőségekkel és kihívásokkal egyaránt szembesülnek.

A befektetőknek óvatosan kell megközelíteniük ezeket a coinokat, figyelembe véve mind a bennük rejlő potenciált, mind a kriptopiacon rejlő kockázatokat.

Az egyetlen érme, amelyet teljes szívvel fel kell karolni, a ScapesMania.

Jelen pillanatban úgy tűnik, mintha ez lenne a legerősebb lehetőség a piacon – folyamatosan növekszik, nincs valódi problémája a jövőben, stb.

Talán a nagylelkű adománya vagy előértékesítési kedvezménye segít gyorsabban dönteni?

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

A Bloomberg kripto szuperciklust jósol

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése egy új kripto szuperciklus kezdete lehet, amely a világ legnagyobb kriptopénzét elképesztő 500.000 dollárig repíti. A Bloomberg hétfői jelentése szerint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!