Ripple (XRP) technikai elemzés 02.05.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple (XRP)

A Ripple (XRP) még nem törte meg a január elején megkezdett lejtmenetet. Az árfolyamdiagram az elmúlt hónapban regisztrált alacsonyabb csúcsok és alacsonyabb mélypontok sorozatát mutatta.

A technikai elemzés eddig igaznak bizonyult.

A 0,53-0,55 dolláros terület várhatóan visszaverte a vevők próbálkozásait, és ez január 30-án be is következett.

A Ripple-t feltörték, és 112 millió dollár értékű tokeneket mostak tisztára különböző tőzsdéken keresztül. Az XRP Ledger Foundation segítségével azonban befagyasztották az alapok egy részét.

A medvék dominanciája továbbra is itt van

A piaci struktúra mellett az RSI és az OBV is lejtmenetben volt. Ez medvés lendületet és folyamatos eladási volument mutatott. A mutatók az árak újabb esése felé mutattak.

A 12 órás árfolyamgrafikon azt mutatta, hogy a 0,5 dolláros régió január eleje óta támaszként szolgál.

Január 31-én az XRP 0,485 dollárig esett, de visszapattant, és február 3-án újra tesztelte a 0,53 dolláros ellenállási zónát.

Az árfolyam ott elutasításra került, és a cikk megjelenésének időpontjában 0,505 dollárig esett. Innen lefelé, a 0,46 dolláros támaszzóna vonzó vételi lehetőséget jelentett, 0,5 dolláros take-profit céllal.

A trend azonban továbbra is medvés maradt, és a 0,54 dollár volt a közelmúltban elért alsó csúcs, amelyet az XRP-nek át kellett törnie ahhoz, hogy megfordítsa a szerkezetet.

Elemeztük az XRP likvidációs hőtérképét, hogy megértsük a legkisebb ellenállás útját. Fent, a 0,54 és 0,56 dolláros régiókban 750 millió dolláros becsült likvidációs szintek vannak.

Az ezekhez a szintekhez vezető út viszonylag egyértelmű volt, a 0,531 dolláros terület pedig egy másik hely, ahol az XRP visszafordulhat.

Eközben a 0,48 és 0,46 dolláros szintek 400 millió és 350 millió dolláros becsült likvidációs szintekkel rendelkeztek.

A jelenlegi árhoz való közelségük azt jelentette, hogy a következő hónapban potenciálisan járható út volt ezeknek a szinteknek a söpörése a visszafordulás előtt, hogy kirázza a shortosokat.

A Bitcoin (BTC) trendje is jelentősen befolyásolhatja az XRP árfolyamának alakulását.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!