Az XRP rossz hírek közepette elveszíti a támogatókat, míg a Scapesmania egyre nagyobb lendületet vesz

-


Vendégbejegyzés


A Ripple (XRP) a kriptopénzek piacának egyik kiemelkedő szereplője, amely gyors és költséghatékony, határokon átnyúló fizetési megoldásairól ismert.

A decentralizált blokklánc-technológián működik, amelynek célja, hogy másodpercek alatt megkönnyítse a különböző valuták közötti tranzakciókat, és azzal különbözteti meg magát más kriptovalutáktól, hogy a bankok és pénzintézetek számára nyújtott szolgáltatásokra összpontosít.

Az utóbbi időben azonban a Ripple (XRP) kihívásokkal nézett szembe, különösen a Ripple (XRP) 112 millió dolláros jelentős exploitról szóló hírek miatt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez az eset hozzájárult a befektetői bizalom csökkenéséhez, ami ahhoz vezetett, hogy az XRP elvesztette a tulajdonosokat.

Ezt a helyzetet súlyosbítja a szabályozási ellenőrzés és a jogi csatározások tágabb kontextusa, amelyekben a Ripple (XRP) navigál.

E fejlemények árnyékot vetettek a Ripple (XRP) kilátásaira, ingadozást okozva a piaci pozíciójában és a befektetői hangulatban.

A kriptopiac ezzel szemben egy új érme felemelkedésének tanúja. Ez jelenleg nagyon előnyös belépési lehetőséget kínál mindazoknak, akik hajlandóak beszállni.

A Ripple (XRP) még ha meg is fordítja jelenlegi helyzetét, akkor is nagyon valószínűtlen, hogy a múltbeli történelmi hozamokat produkálja, miközben ez az új projekt a felemelkedés küszöbén látszik állni.

ScapesMania: A nyilvános eladás visszaszámlálása megkezdődött!

A ScapesMania, amely egy sikeres előértékesítésen keresztül több mint 5 millió dolláros támogatással szárnyalt, most a nyilvános értékesítés szakaszába lépett.

A Token Generation Event (TGE) márciusra van kitűzve, amint azt a vezérigazgató egy nemrégiben tartott AMA ülésen bejelentette.

Készülj fel a közvetlenül a ScapesMania weboldalán kibontakozó akcióra, optimális feltételeket biztosítva a közösség számára ezen a virágzó alkalmi játékpiacon.

Cselekedj gyorsan, mivel a nyilvános eladáson korlátozott számú, 80 millió tokent (720 000 dollár) kínálnak. Az akciós tokenek gyorsan fogynak.

xrp

Egyedülálló megközelítés a játékhoz

Jelenleg két nagy probléma van a kriptójátékok piacán:

  1. A piramisjátékok széles körben elterjedt problémájának kezelése.
  2. A játékprojektek és a célközönségük közötti jelentős szakadék megszüntetése.

A ScapesMania úgy kezeli ezeket a problémákat, hogy belép a virágzó alkalmi játékpiacra, amelynek értéke jelenleg 376 milliárd dollár, és az előrejelzések szerint 2027-re eléri az 521,60 milliárd dollárt.

A Web2 és a Web3 közötti szakadék áthidalásával a ScapesMania összehangolja az alkalmi játékosok és a kriptórajongók érdekeit.

A játékosok élvezhetik a magával ragadó játékmenetet anélkül, hogy belemerülnének a kriptó bonyolultságába, míg a támogatók a játék ökoszisztémájából profitálhatnak anélkül, hogy játszaniuk kellene.

A ScapesMania támogatóinak jutalmai

A ScapesMania számos ösztönzőt kínál a token tulajdonosok számára, hogy elkötelezettek és motiváltak maradjanak. A tulajdonosok a DAO irányításon keresztül befolyásolják a projektet, beleszólásuk van az egész ökoszisztéma irányába.

A ScapesMania tokenek megszerzése szakaszbónuszokat, vásárlási bónuszokat, megszerezési bónuszokat és ajánlási jutalmakat hoz, ha valaki megismerteti barátaival a ScapesManiát.

A ScapesMania tokenek birtoklása aktív elkötelezettséget kínál olyan juttatásokkal, mint a token-visszavásárlás, égetés, staking…

>>> Ne maradj le – Csatlakozz a nyilvános értékesítéshez most a hivatalos oldalon! <<<

A ScapesMania növekedési tényezői

A ScapesMania sikere mögött a tőzsdei bevezetés utáni stratégiai marketingterv áll.

Az előértékesítési trackereken pozícionált és kripto influencerek által támogatott projekt növekedésre van beállítva.

A projekt tartós értékével és gyakorlati alkalmazásával tűnik ki, amelyet a BlockSAFU által jóváhagyott biztonságos intelligens szerződés támogat.

A 2023-as BNB Grant győztesével való együttműködéssel a ScapesMania a hitelesség egy extra rétegéhez jut.

A 60 000 követőt meghaladó, élénk közösség hozzájárul a folyamatos heti növekedéshez, és dinamikus csomópontot képez a hasonlóan gondolkodó rajongók számára.

A végső lehetőséged

Ahogy a token-alap csökken, ez lehet az utolsó esélyed, hogy biztosítsd a helyed a ScapesMania közösségben az epikus debütálás előtt.

Csatlakozz most, és légy tanúja a $MANIA Holdra tartó útjának!

xrp

xrp

Ha már most is benne vagy mindabban, amit a ScapesMania kínál, akkor van egy egyedülálló lehetőség számodra: egy különlegesen felajánlott kód, az MHD795.

A korlátozott ideig érvényes ajánlat a cikk megjelenésétől számítva csak korlátozott ideig érvényes.

Ez a legjobb esélyed arra, hogy 10%-os bónuszt kapj, miután a pénztárnál beírtad az MHD795 kódot egy speciális mezőbe, úgyhogy cselekedj gyorsan, az óra ketyeg.

A Ripple (XRP) a piaci zavarok előtt áll: Hack és Selloff felkavarja a piaci bizonytalanságot

Az események drámai fordulatával a Ripple (XRP) olyan okok miatt került a reflektorfénybe, amelyek a kriptoközösséget feszült helyzetbe hozták.

A blokklánc-óriás nemrég egy jelentős exploit áldozatává vált, a hackerek elképesztő 213 millió Ripple (XRP) értékű, körülbelül 112,5 millió dollár értékű Ripple-t (XRP) zsákmányoltak.

Ez az incidens, amelyre először a láncot kutató ZachXBT derített fényt, az idei év egyik legjelentősebb lopását jelenti a kriptotérségben.

A Ripple (XRP) árfolyama jelentős zuhanást tapasztalt, a hackelés után a 0,50 dolláros szint alá esett.

Egy csavarral azonban a Ripple (XRP) elnöke és társalapítója, Chris Larsen tisztázta, hogy az ellopott összegek az ő személyes Ripple (XRP) számlájáról származnak, nem pedig a vállalat kasszájából.

Ez a felfedés, valamint a Ripple (XRP) Ledger Foundation (XRPLF) erőfeszítései az érintett pénzeszközök egy részének befagyasztására segítettek megakadályozni a további árfolyamcsökkenést, és stabilizálták a Ripple (XRP) árfolyamát 0,49 dollár körül.

A zavarokat tovább fokozta, hogy a Ripple (XRP) megfigyelte, hogy XRP-állományának jelentős részét eladta, és 46 millió Ripple (XRP) tokent 24,74 millió dollár értékben átutalt egy meg nem nevezett pénztárcába.

E lépés felkeltette a figyelmet, és aggodalmakat keltett egy esetleges eladással kapcsolatban, ami lefelé irányuló nyomást gyakorolhat a Ripple (XRP) árfolyamára.

A közösség a közelmúltban bekövetkezett, a 0,53 dolláros határon túli emelkedés ellenére továbbra is óvatos a megnövekedett volatilitás és az áresés lehetőségével kapcsolatban.

A piaci elemzők szorosan figyelik ezeket a fejleményeket, és az előrejelzések szerint az XRP-nek kihívásokkal teli időszak elé nézhet.

Az exploit és az azt követő eladás egy olyan bizonytalansági réteget hozott, amely befolyásolhatja a Ripple (XRP) kereskedési értékét és a piaci hangulatot.

A szakértők szerint a token árfolyamának alakulása nagyban függ majd a szélesebb piaci trendektől és a Bitcoin teljesítményétől.

Amennyiben a Bitcoin rallyt mutat, a Ripple (XRP) visszapattanhat a 0,52 dolláros szintre. Azonban ha a piaci feltételek továbbra is kedvezőtlenek maradnak, a Ripple (XRP) nehezen tudná megtartani a jelenlegi támaszszinteket.

Következtetés

Ahogy a Ripple (XRP) ingoványos vizeken navigál, a kriptoközösségnek el kell gondolkodnia a jelenlegi eseményeknek a Ripple (XRP) jövőjére gyakorolt hatásain.

Másrészt a ScapesMania új magasságokba emelkedik és befizetéseket vonz a kriptobálnáktól.

Most tűnik a tökéletes alkalomnak, hogy a rendkívül ígéretes érmét válasszuk.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!