Changpeng Zhao egy interjúban elmondta, három éven belül teljesen önállósítaná az amerikai üzletágat.

Zhao úgy véli, a tőzsde zavartalanul fog tovább működni a mostani szabályozói kellemetlenségek után is, így a részvénytársasággá válás logikus lépés.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A tavalyi évben a tőzsde 800 millió és 1 milliárd dollár közötti profitot termelt. Zhao pedig úgy fogalmazott, „ők is megteszik azt, ami a Coinbase”.

A bejelentés nem sokkal azután történt, hogy a szingapúri pénzügyi felügyelet figyelmeztetést adott ki az állampolgárok számára a tőzsdét illetően.

A Binance felkerült egy listára, amelyen olyan cégek vannak, amelyek hamisan állítják, hogy felügyeltek az ország hatóságai által.

A jelenlegi információk alapján a Binance ázsiai részlege, amely Szingapúrban is elérhető, nem a fő Binance platformon keresztül működik.

Ők idén júniusban nyújtottak be kérvényt a szabályozó hatóságokhoz, hogy fizetési szolgáltatásokat nyújthasson. Előtte már 2020 februárjában is megpróbálták megszerezni ezt az engedélyt.

A felügyelet szóvivője szerint azért került tiltólistára a tőzsde platformja, mert elmulasztották beszerezni ezeket az engedélyeket.

„A Binance a megfelelő engedélyekkel kell, hogy rendelkezzen, ha a szingapúri állampolgároknak akar pénzügyi szolgáltatásokat nyújtani.”

A Binance beadványa elbírálás alatt van, a szóvivő szerint a tőzsde meg tud felelni a követelményeknek.

A Binance egyre nagyobb figyelmet kap újabb an a világ hatóságaitól, az elmúlt hónapokban Anglia, USA, Kanada, Japán, Olaszország és Thaiföld részéről is figyelmeztetésben részesült.

 

Minden alkalommal határozottan kijelentették, hogy kifejezetten együttműködnek mindenben a hatóságokkal, elkötelezettek a törvény betartásában.

Ha további információkra vagy kíváncsi a Binance-szel kapcsolatban, látogass el bátran a Binance Klub Hungary weboldalára.

Olvastad már? 2017 óta nem volt ilyen alacsony BTC-készlete a Coinbase-nak

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: teknoxhaber com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!