2017 óta nem volt ilyen alacsony BTC-készlete a Coinbase-nak

-

A BTC árfolyama továbbra is frusztrálóan unalmas marad, mivel az altcoinok – az Ethereum vezetésével kihasználják a lehetőséget, hogy komoly teljesítményt nyújtsanak.
A Bitcoin (BTC) szeptember 1-jén újra meglátogatta a heti mélypontokat, mivel az új hónap inkább csökkenéssel, mintsem bummal indult.

Forrás: TradingView

A Bitcoin stabilan tartja magát

A Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai szerint a BTC/USD a Bitstampon 46.530 dolláros mélypontot ért el az éjszaka folyamán, ami a legalacsonyabb szint augusztus 27. óta.
Az 50.000 dollár elérhetetlen távolságban van, az árfolyam továbbra is „figyelemre méltóan” eltér az erős láncon belüli mérőszámoktól és a fundamentumoktól.

Willy Woo elemző számára, aki hasonló megállapításokat ismételt ezen a héten, a jelenlegi szinteken a nagyszámú támasz valószínűleg ott tartja a Bitcoint, ahol van.
„A Bitcoin a figyelemre méltó árstabilitás újabb régiójához közeledik” – közölte szerdán Twitter-követőivel.

„A rövid távú technikai adatok gyengék, míg a láncon a befektetők felhalmozásban vannak. Minden, ami egy volatilitási szorításhoz kell. Az 50 áttörése valószínűleg gyors út visz a 60 felé”.

Az 51.000 dollár körüli terület, amely ezen a héten továbbra is aktív mint a Bitcoin „végső akadály” ellenállási szintje, sokak szerint közép távon leomlik, de egy ilyen impulzusmozgás pontos időzítése nem könnyű feladat.
A befektetők a jelek szerint készen álltak a nap folyamán, a Coinbase tőzsdén lévő tartalékok ugyanis 2017 decembere óta a legalacsonyabb szinten voltak – 700.000 BTC-n – és közel 20 milliárd dollárnyi stabilcoin ült a központi kereskedési platformokon, készen állva az átváltásra.
„A májusi eladási hullámot követő mérsékelt BTC-beáramlás időszaka után a Coinbase nagymértékű érmekiáramlást tapasztalt” – kommentálta az adatokat a Glassnode on-chain elemzőcég.

Az Ethereum vezeti az altcoinok fellendülését

A Cointelegraph munkatársa, Michaël van de Poppe számára azonban a BTC konszolidációja a szokásos módon zajlott.
„Igen, a Bitcoin ezt az utat követi” foglalta össze.

„Összességében; elég normális konszolidáció, ami az altcoinok erőteljes kitörését eredményezi, az Ethereummal mint az elsővel, amely új csúcsokra tör”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A MeETH/USD egyik napról a másikra átlépte a 3500 dollárt, ami az elmúlt három hónap legmagasabb értékét jelenti az amerikai dollárral és a BTC-vel szemben. A kriptopénzek piaci dominanciája 20,4%-ra emelkedett, a Bitcoiné stabilan 44% maradt.

Olvastad már? Így készülhetnek fel a bitcoin opciós kereskedői a BTC-ETF jóváhagyására

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

What is crypto Magyar online casino: a szerencsejáték-platformok kiválasztásának sajátosságai

Vendégbejegyzés A megbízható és modern szerencsejáték-platform a szerencsejáték-szegmens sikerének egyik összetevője. Ahhoz, hogy nyereséggel játsszon és a legjobb lehetőséget válassza, ismerkedjen meg a what is crypto...

Uniswap (UNI) technikai elemzés 04.24.

Prémium Uniswap (UNI) Az Uniswap (UNI) egy magasabb időtávú valós értékű rést töltött ki a grafikonokon. A mély retracement azt jelentette, hogy a befektetők további veszteségektől tarthatnak. A...

75 kriptoipari cég kapott működési engedélyt Dél-Afrikában

Dél-Afrika Pénzügyi Felügyelete, az FSCA hétfőn bejelentette, hogy eddig 75 intézménynek adott ki működési engedélyt. Ezt az üzenetet azzal kapcsolatban közölték, hogy több cég valótlanságokat...

A Binance tőzsdét perbe fogták Kanadában

Annak ellenére, hogy a Binance 2023 májusában bejelentette távozását Kanadából, a helyi hatóságok továbbra is vizsgálódnak az ügyében. A tőzsde új pert kapott a nyakába...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!