Render (RNDR) technikai elemzés 05.05.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Render (RNDR)

A Render (RNDR) árfolyama bikásan kereskedik, magasabb csúcsokkal büszkélkedhet, és az AI kriptopénz nemcsak ágazati társait múlja felül, hanem jobban teljesít, mint a legtöbb altcoin a tágabb kriptopénz területen.

A Render árfolyama az elmúlt 24 órában 10%-kal, az elmúlt héten pedig majdnem 12%-kal emelkedett, ami az ökoszisztémáján egy új launchpaddal kapcsolatos hype közepette érkezett.

A „Shape Destiny in service of The Render network” elkötelezettségeként hirdetett ökoszisztéma a Long Dragon launchpad debütálására készül, amely a feltörekvő Web 3.0 projektekben való részvétel folyamatát hivatott egyszerűsíteni.

A Long Dragon launchpad a projekteket kimerítően átvilágítja, egészen addig, hogy a finanszírozási körük egy részét megvásárolja. „A platform felhasználóbarát, és mind a Web 2.0, mind a Web 3.0 befektetőket vonzza” – olvasható a whitelist egyik részletében.

A Render ecosystem Long Dragon is támogatni fogja a tétet a natív vagy powering tokenjével, az LD-vel.

A tokenek tulajdonosai, és így a stakerek is részt vehetnek majd ugyanazon a piacon, mint a bálnák, hasonló előnyöket és kiváltságokat élvezve, amelyek a mérettel járnak együtt.

Ezek közé tartoznak a magasabb hozamlehetőségek, a jobb előértékesítések, a legmagasabb minőségű airdropok és a piacszerzési lehetőségek.

A staking mellett az LD token egyéb segédletei közé tartozik majd a gazdálkodás, a kormányzás, a befektetési lehetőségek és a Long Dragon ökoszisztéma teljes körű funkcióihoz való hozzáférés biztosítása.

A tokent arra is használják, hogy ösztönözzék és jutalmazzák a felhasználókat az ökoszisztémában való részvételükért.

A Render árfolyama egy több hetes csökkenő trendvonal fölé tört, ami gyakorlatilag megerősítette a kitörést egy magasabb csúcsértékkel.

A kitörést megerősítette a Relative Strength Index (RSI) előretörése az 50-es átlagos szint feletti régióba, mivel az Awesome Oscillator (AO), egy késleltetett lendületmutató, a pozitív tartományba való lehetséges átfordulásra utal.

Az RSI emelkedő lendületet mutat, a Render árfolyama kiterjesztheti az emelkedést, hogy a 9,76 dolláros útzár miatt szembekerüljön az ellenállással.

E blokád támogatássá történő átfordulása megteremtené a pályát az RNDR árfolyam számára, hogy a 10,00 dolláros pszichológiai szint fölé lépjen a kétszámjegyű értékelésbe. Egy ilyen mozgás közel 10%-os emelkedést jelentene a jelenlegi szintek felett.

Nagyon bikás esetben a nyereségek kiterjedhetnek a Render árára, hogy a 10,50 dolláros útlezáráson túlra törjenek, az április 9-én legutóbb tesztelt szinteken.

A napi időkeretben e szint feletti döntő gyertyás zárás megadhatná a tempót a Render árfolyamnak, hogy visszaszerezze a 13 dollár feletti csúcsokat, potenciálisan megtisztítva a 13,83 dolláros tartományi csúcsot.

Másrészről a profitrealizálás rövidre zárhatja a rallyt, ami a Render árfolyam visszahúzódását okozhatja.

Míg a 8 dolláros szint alá történő beugrás aggasztó lenne az RNDR longok számára, ami ténylegesen az RNDR árát az ereszkedő minta fogságába ejtené, a bikás tézis csak egy 7,44 dollár alatti gyertyazárás után érvénytelenülne.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!