A bálnák tömegesen vesznek részt a Raboo előértékesítésben, a kriptoportfólió diverzifikálása a Litecoinnal és a Polygonnal

-


Vendégbejegyzés


A kriptobálnák felfigyelnek a Raboo-ra, egy új mém érmére, amelynek van egy csavarja – mesterséges intelligencia által vezérelt mémgenerálás.

A Raboo az előértékesítés harmadik szakaszában van jelenleg, több mint 1 millió dollárt gyűjtve, és jelenleg több mint 5200 regisztrált taggal és több mint 1800 token-tulajdonossal rendelkezik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A RABT token ára 0,0042 dollár, és az előrejelzések szerint 2024-re 100-szorosára fog nőni.

Tudjuk meg, miért vonzza ez az izgalmas projekt a kriptobálnákat és a kriptoportfóliójukat diverzifikálni kívánó kisbefektetőket egyaránt az olyan befutott szereplők mellett, mint a Litecoin és a Polygon.

A Litecoin: Végre felragyog a Bitcoin aranyának ezüstje?

A Litecoin a halving utáni teljesítménye miatt került a címlapokra, de a következő lépésről még nem tudni.

A Litecoin hullámvölgyeket él át, a bikák a 100 dollár feletti kitörést szorgalmazzák.

Ez az árcél az emelkedésre fogadó kereskedők által a közelmúltban megnövekedett tőkeáttételes pozíciókból táplálkozik. Néhány elemző azonban továbbra is óvatos.

Az „sell the news” hatás még mindig fennállhat az augusztusi 2023-as felezés után, ahol a Litecoin árfolyama a mérföldkő ellenére kissé csökkent.

A remények szerint, amint leülepszik a por a felezés után, a Litecoin árfolyama emelkedni fog.

Ez azonban a szélesebb piaci trendektől és a befektetői bizalomtól függ.

Ha a teljes kriptopiac fellendül, az hátszéllel járhat a Litecoin számára. Végül a Litecoin jövőbeli pályája az elkövetkező hónapokban megírt történet lesz.

A Polygon megugrik: Alulértékelt vagy a hype-vonaton utazik?

A Polygon (MATIC) a közelmúltbeli fejlemények miatt zsong a piacon. A közelmúltbeli árfolyamcsökkenés ellenére a befektetők izgatottak a Polygon jövőjével kapcsolatban.

Ez követi a Polygon erős felhasználói növekedési trendjét, amely 2024 első negyedévében még az Ethereumot is felülmúlta.

A Polygon ökoszisztéma is gyorsan bővül. A P2 Ventures 50 millió dolláros alapja a Polygon hálózatára építő startupok támogatását célozza.

Emellett az OKX új, Polygon-alapú Layer 2 megoldása, az X Layer több millió felhasználót és további likviditást hoz.

Míg a Polygon nemrég 4 millió dollárt fizetett a Starbucks sikertelen NFT projektjéért, a hangsúly továbbra is a fejlesztői elfogadáson és az Ethereum képességeinek skálázásán van.

A kriptobálnák a Raboo-ra, a legforróbb ICO-ra özönlenek

A Raboo a mémérmék világának új, forró szereplőjeként kelt feltűnést. Ez Ethereum-alapú kriptopénz egyedülálló tulajdonsággal büszkélkedhet: AI-alapú mémgenerálás.

Más mémérmékkel ellentétben a Raboo célja, hogy túlmutasson a humoron és a rövid távú nyereségen.

Raboo

A mesterséges intelligencia beépítésével a Raboo magas minőségű, magával ragadó mémeket ígér, amelyek miatt a felhasználók visszatérnek.

A Raboo a közösségi média aspektusait is integrálja, hogy erős közösséget alakítson ki. A felhasználók létrehozhatnak, megoszthatnak, sőt versenyezhetnek is az AI által generált mémekkel, potenciális jutalmakat szerezve.

A projekt egyelőre az előértékesítési szakaszban van, ahol a befektetők a hivatalos indulás előtt mindössze 0,0042 dolláros bevezető áron vásárolhatnak tokeneket.

A Raboo növekvő közösségével és ambiciózus céljaival a mémérmék fejlődő piacán érdemes figyelni.

Összefoglaló

A medvepiac fenyegetésével a Raboo előértékesítése lehetőséget kínál arra, hogy korán beszálljunk egy olyan projektbe, amely bomlasztó potenciállal rendelkezik.

A limitált idejű lehetőség gyorsan fogy, mivel egyre több befektető választja a Raboo-t kriptoportfóliójához – csatlakozzon a több mint 5200 regisztrált taghoz, és biztosítsa a RABT tokenjeit, mielőtt elfogynak!

Ne maradj le erről az izgalmas ICO-róllátogass el a Raboo weboldalára még ma!

Weboldalhttps://rabootoken.com/

Twitterhttps://twitter.com/Raboo_Official

Telegramhttps://t.me/RabootokenPortal

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!