Reményteljesnek tűnő Chainlink

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Chainlink

Ma már megnéztük egy másik oldalról a Chainlinket, de nem elég tűzetesen. Akkor most nézzük meg máshogyan.

A Chainlink (LINK) a fennálló kihívások ellenére reményteljesnek tűnik. Az év elején elért nyereségek nagy részét eltüntette.

Eddig 14%-ot zuhant, 8,4 dollárról a kulcsfontosságú 7,2 dolláros támaszra esett.

Ha a 7,2 dolláros támasz stabilnak bizonyul, a bikák reménykedhetnek a sikeres fellendülésben.

A LINK piaci szerkezete gyengült, mivel a lendület tovább csökkent. A LINK az elmúlt néhány napban mélyebb mélypontokat ért el, lecsúszva a csökkenő vonalra (fehér, szaggatott).

A Relatív Erősség Index (RSI) ugyanebben az időszakban szintén az alsó tartományokban maradt.

A rövid távú bikák a 38,20%-os Fib szintet (7,33 dollár) célozhatják meg, ha az RSI az 50-es egyensúlyi szint fölé tör.

Az utóbbi időkben látott fellendülés felgyorsulhat, ha a Bitcoin [BTC] 23.860 dollár fölé tör.

A bikáknak azonban a 7,4 dollárnál (a 26-periódusú EMA felett) lévő akadályt kell elhárítaniuk.

Ha nem sikerül a 26-periódusú EMA felett zárni, akkor a medvék újra beléphetnek a piacra.

A rövid távú eladók a 23,60%-os Fib szintnél (7,07 dollár) vagy a 7,2 dolláros támasznál könyvelhetik el a nyereséget. A csökkenő vonal vagy a 0%-os Fib szint ellenőrizhetné a támasz alá esést.

Az RSI értéke 50 volt, ami semleges piaci struktúrát mutat.

Másrészt a Chaikin Money Flow (CMF) február 24. óta kissé a nulla vonal felett lebeg, ami azt jelzi, hogy a bikák egy sor fenntarthatatlan helyreállítási kísérletet tettek.

Chainlink

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásTájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!